gmc jimmy electrical issues

Ok here is the deal, I have a 1993 Gmc Jimmy with the 4.3 vortec engine (SLT I believe). It has been running allright I guess but a few months ago my wife got in it and went to move the seat forward
-everything is electric...:(- and right when she got it all the way forward it stopped working. Now it will not move at all. Not only that but now the power locks and the 4x4 will not function. This sucks. I am most interested in getting the seat and the 4x4 to work again. When I try to push the button that actuates the 4x4 I hear a clicking over behind the glove compartment and the lights on the button look like they are trying but then nothing happens. I have a hayes manuel but it is no help in this matter. After tearing into the dash to see "what" was behind the glove compartment I think I might have found the "computer". I am not sure. Anyway, if there is anyone out there that might be able to help me that would be great!
Adam
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Checked the fuses yet?
Doc
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Did you check the fuses? IIRC from when I had a truck of that vintage all the options you mention are on one fuse.
On 29 Feb 2004 17:04:33 -0800, snipped-for-privacy@yahoo.com (Adam) wrote:

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.