Re: Re: 95_Stumbles_and_Misses

I have since Check Engine tested it, it came up as "Lean Exhaust" or something like that, said to check the ECM and the O2 Sensor. I replaced the PVC valve and ran a bottle of fuel treatment to clean out
any water, and filled up with mid-grade gas. It seemed fine, just drove it for an hour, only sputtered once just after idling. Maybe this is all a case of bad gas? I am also going to check for any air leaks and other smaller things before I see about getting anymore expensive repairs
"Ronald Thompson" wrote
> Check you do not have a vacuum leak somewhere. I had a crack > of one of > the lines near the distributor. It had hardened and split. > > Ron > > pumpkinhead wrote: > > Hello, > > > > 89,000 miles, 4.3 Vortec > > > > My Silverado has been stalling and missing over the past few > weeks. I > > have put new plugs/wires (twice, the plugs were burnt up > both times), > > distributor/rotor (just a few days ago), a fuel filter, and > adjusted > > the timing, yet the problem persists. What else can it be? > > > > Thanks, > > Jimmy > >
Posted at author's request, using interface
Articles individually verified to usenet standards. Visit URL to contact
  Click to see the full signature.

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
Add image file
Upload is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.