Audi A4 Avant 1.9 TDI: Strange CAN-bus problem

Hello,
Problem: CAN-bus goes crazy Audi A4 Avant TDI Multitronic 2003
As soon as i use the trailer connection on the car (factory placed by Audi)
there are strange things going on. Sometimes the CAN bus controller for the trailer is not driving the lights, but the computer is not giving a feedback as broken bulb. On other moments all seems to work normaly but when used on a hot day I start to have other problems: -After disconnecting the trailer the trailer indication keeps functioning -The Radio-GPS combination must be turned on manualy after the cas is parked for +/-3 Hr -The CAN system keeps burning electricity, therby draining the battery Once the CAN system is reset after a completely drained battery the draining stops. (happend twice last year )
Last year they already changed in the garage the CAN controller for the trailer, the radio AND the main CAN controller (in the dashboard) Then everything seemed ok
Last WE i used the trailer connection again, it was hot (airco working) Result: All problems are again present like last year. And the battery is getting draind again like last year.
Is there anybody out there who can help?
--
Posted using the http://www.autoforumz.com interface, at author's request
Articles individually checked for conformance to usenet standards
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
todd ullum todd ullum todd ullum todd ullum todd ullum todd ullum todd ullum todd ullum todd ullum todd ullum todd ullum todd ullum
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.