P0411 audi a6

I have a AUdi A6 1999(69K miles) Enginelight on with a P0411 code and lately when i start the car in cold mornings the high temp light is on but after say five mins when
the car is running the light is off and doesnt come on again rest f the day...are these 2 codes related...i really dont want to take this to a audi stealership without knowing much abt the problem...GUYS plz help!!!
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
This is a multi-part message in MIME format. --------------030000000800070909050201 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit
snipped-for-privacy@gmail.com wrote:

**P0411 035 Secondary air flow system through-flow defective
The most likely cause is a broken hose going to a silver secondary air combination valve located behind the top center of the engine. Check both hoses and expecially on the bottom side. Replace if there is any sign of problem. The combi valve itself may also be the cause.
It could also be due to one of several vacuum check valves.
--------------030000000800070909050201 Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1 Content-Transfer-Encoding: 7bit
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head> <meta content="text/html;charset=ISO-8859-1" http-equiv="Content-Type"> </head> <body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <br> <br> <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto: snipped-for-privacy@gmail.com"> snipped-for-privacy@gmail.com</a> wrote: <blockquote cite="mid: snipped-for-privacy@57g2000hsv.googlegroups.com" type="cite"> <pre wrap="">I have a AUdi A6 1999(69K miles) Enginelight on with a P0411 code and lately when i start the car in cold mornings the high temp light is on but after say five mins when the car is running the light is off and doesnt come on again rest f the day...are these 2 codes related...i really dont want to take this to a audi stealership without knowing much abt the problem...GUYS plz help!!! <font face="Courier New, Courier, monospace"> </font></pre> </blockquote> <font face="Courier New, Courier, monospace"><b></b>P0411 035 Secondary air flow system through-flow defective<br> <br> The most likely cause is a broken hose going to a silver secondary air combination valve located behind the top center of the engine. Check both hoses and expecially on the bottom side. Replace if there is any sign of problem. The combi valve itself may also be the cause.<br> <br> It could also be due to one of several vacuum check valves.</font><br> </body> </html>
--------------030000000800070909050201--
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.