UrS6 Instrumnet cluster not lighting up

I have a 1996 S6 and was adding a boost gauge to centre console and may have caused a problem. When I turn ignition on the instrument cluster warning and
climate control lights come on. When I turn the headlights on, the climate control, ashtray and odometer lights go out. Fuses seem OK. Bentley shows a device in the instrument cluster that acts as "lighting booster". Is this device likely toast?
Tony 96 S6
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Tony, It's possible, but it may not like the added draw of the lighting on the boost gauge. On my 5ktq, I had the ol' dash lights off with the headlights on problem. After tracing wires for an eternity, I replaced all the burned out bulbs in the IC and it hasn't given me any problems since (I guess it didn't like the reduction in load). If you daisy chained the boost gauge light into the system, the draw may be too much (try bypassing the light). If you have one power lead coming from the IC lights, and the boost gauge light tied to it's own ground, the booster may not like the added ground (try removing the bulb). Cheers! Steve Sears 1987 Audi 5kTQ - in service until I can replace it with an imported urS6 avant (only 6 more years to go......) 1980 Audi 5k 1962 and '64 Auto Union DKW Junior deLuxes (SPAM Blocker NOTE: Remove SHOES to reply)

have
and
climate
a
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.