99 323is hitches when accelerating

I have a '99 323is that hitches or sputters when I am accelerating at RPMs less than 2000. If I give it a little gas, it is less likely to do it than if I give it a lot (but what fun is that?) I have put in two
containers of Chevron Techron injection cleaner, but that hasn't seemed to help. The car has been doing this for several weeks. At one point - and this has only happened once - the check engine light came on and the car ran very rough. Normally, the car only sputters when I am in those low RPMs. It idles fine. This started about three weeks or a month after I had an inspection 1 in February - that may be unrelated. Any ideas?
Thank you, Scott
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

I had a similar problem with my '99 323 and the problem was traced to a split rubber pipe. Can't remember exactly where the dealer said it was, but I think at the bottom front of the engine.
Mick.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Thank you, Mick. I was going to have it checked out fairly soon. Do you remember what the cost of that was, and if it was a quick fix? Sounds simple and pretty cheap, I just don't want to be in for any surprises.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Hi Scott I was not charged as the car was under warranty at the time, although I doubt whether it would have been that expensive, but who knows with BMW rates ;-)
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.