E30 Fuel issue continues

So now I've replaced the fuel filter and pump and the problem remains. I guess I thought I would post my symptoms one more time before I limp it off
to the only BMW service station around... also the only dealer around.
Engine runs fine, on gentle throttle up to 1500 or 2000 RPM at which point power is lost, the engine sort of sputters and pops and refuses to turn any faster, even if I put it in neutral. Thanks to all input thus far, I guess it's off to the dealer tomorrow.
Matt
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
So now I've replaced the fuel filter and pump and the problem remains. I guess I thought I would post my symptoms one more time before I limp it off to the only BMW service station around... also the only dealer around.
Engine runs fine, on gentle throttle up to 1500 or 2000 RPM at which point power is lost, the engine sort of sputters and pops and refuses to turn any faster, even if I put it in neutral. Thanks to all input thus far, I guess it's off to the dealer tomorrow.
Matt -----
This could be an air flow meter binding problem. I had a similar issue with my '86 535i. It would idle fine, but half way up the range of the AFM, it would bind a bit and cause erratic running.
Bill in Omaha '86 535i
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

I had similiar symptoms with cap and rotor. Have they been replaced in the past few years? Might be worth a look...
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.