Heater control panel 'issue'

I have a '96 318iS coupe and it has the digital climate control panel. I seem to have an intermittent fault that causes the display to either go completely blank or to dim. If it does either the fan
stops running.
I have checked the wires inthe back of the control panel, and all seems fine. Any odeas where to look next?
thanks,
Rob NZ
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

JB
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
about something:

Would this be the capacitor issue?
Dodgy.
--
MUSHROOMS ARE THE OPIATE OF THE MOOSES

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

JB
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Well I changed the capacitor today and the result so far is that the heater doesn't seem to cut out any more but the LED display is now permanently blank. I couldn't find a .47u so used a 6.8 not even close but the literature JB sent suggested the specific value wasn't too inportant. I'll try to source a .47 and try again....
RobNZ
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Any chance you could post these instructions - I have a related problem.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.