Need Expert Help...69 Camaro A/C

I have a 69 Camaro, factory air with the following changes. Old Air POA update, larger more efficient condenser and a Sanden 508 compressor using R134 Freon. The gauge readings (with an ambient temperature of 83 degrees
and unknown high humidity) were 24-42/170-180 with 48 oz.(4 12oz. cans) of freon and the engine running at 1100 RPM with a stationary cooling fan in front of the condenser. The problem is that before the low side pressure switch (on the POA update) turns off the compressor (due to low pressure...24 lbs.) the A/C cools very well but, as the low side pressure rises, so does the cabin temperature. After adding 36oz. (3 cans) I thought it was acting this way due to low freon so I added the other 12 oz. without much change except for a slight rise in the high side. I'm trying to figure out why this is happening and if I can get the low side to run at a more constant range so the pressure switch won't cut of the compressor as frequently. The pressure switch is adjustable but I fear going too low, freezing up the evaporator, which would starve the compressor of oil. Does anyone know what my problem might be or how I could find out? Thanks
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.