79 chevy motor wont stay running

i replaced spark plugs and wires , vacum advance, fuel pump and still wont run right. when it sits at an idle is runs ok but when you give it just a
lil bit of gas the motor starts to miss the more gas you give it the worse it gets.i looked in the carb. when i play the throttle and both jets are spittin gas just like its brand new so i know its gettin gas. i checked all the vacum hoses and there all good... please any ideas? suggestions?
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Check your timing and look for a vacuum leak.

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Double check your plug wires. I had similar symptoms when I inadvertently swapped a couple of wires on a SB Chevy. 18436572 Driver side of engine is 1357 Passenger side is 2468
regards, Leon
Razorblade wrote:

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

I had this problem on a 216. Make sure that your points are gapped correctly.
If that's not it, then here's what else I'd check:
Timing Vacuum leaks Valves (if a valve is bad or stuck, you don't get compression, and that cylinder will miss)
If it's not any of those, then I've got nothing.
Good luck!
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

I'd replace the capacitor as well.
--
-------
Charly Coughran
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.