no dwell or pulse width

1993 Caravan... 3.3liter... AWD, ABS Vehicle was being driven and just died. Here's the scenario....
NO pulse width to injectors NO dwell signal to any of the three coils in the coil pack
Good 12V at B+ coil pack and injectors (Good ASD voltage to coil pack, injectors etc) 8-9 volts nominal during cranking Cranks fine Fuel pump comes on and fuel rail comes up to pressure
Checking all the following circuits right at the computer...... -good cam sensor signal -good crank sensor signal all 12 volt ignition and battery feeds to computer good all ground leads to computer good there is no pulse width signal to any injector.... shows battery voltage indicating complete circuit via ASD relay and injector(s) there is no dwell signal to any coil.... shows battery voltage indicating complete circuit via ASD relay and coil(s)
Have checked play in timing chain.... 2 degrees max.... 145K (90 thousand miles) on engine Have tried 3 different computers from running engines - no change Have tried 2 different body computers - no change Vehicle antitheft indicates disabled Scanner reports no trouble codes Scanner reports good data - all sensors normal During cranking, scanner reports good crank sensor signal and cam sensor signal During cranking, scanner reports cranking RPM
YET................. No Trigger signal (dwell) to coil pack and no pulse width to injectors...... What am I missing? Thanks in advance...... JP
.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Turns out... even though a signal was detected from both... replacing both the cam and crank sensors fixed this problem...

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.