89 raider no spark

have a 89 raider 3.0 it just died during warmup .no fire out of coil replaced with a new one nothing changed .it turns over great. any help would be appreciated

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Does the distributor turn? Do you have good compression? or did the timing belt let go???
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Did you pull the codes? There is a diagnostic plug behind the glove box. Take a look at www.4x4wire.com they have the process documented.
--
Email hint - Everything after the @ is spelled backwards.

There are only 10 types of people in the world:
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
have you ck'd your ballast resistor? on my 89 d-50 2.6 it's mounted near the left fender. it's a white ceramic elec. part with a coil wire under it.if that is burnt into that could be your culprit. also could be corroded. if new one is required,about 15.00. hope this will help. also i need a vaccum hose diagram for 89 d-50 2.6 mitsubishi mckiney carb. about 46 hoses. can't find one anywhere. thanks.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.