Compressor not getting power

I've been trying to diagnose my AC problem. When I turn on the AC switch, I get fan but no AC. The compressor clutch does not engage. I disconected the compressor power source, applied power to it and could
hear the clutch click/engage so I think the compressor works but is not getting any power. I checked and changed the fuses. I assum power goes straight from battery to dash switch then to complressor but can't figure out where the problem may be...any thoghts would be greatly appreciated. I have a 1999 Ram 1500. Thanks
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Do you have gauges to check the pressures? If not, pull the low pressure switch connector off the accumulator (round cylindrical-looking thing close to the firewall on the passenger side, with A/C lines running from it), and jumper the two pins on the connector. With the engine running, and the A/C selected, if the clutch engages, you're low/out of refrigerant (or have a bad low pressure switch - but most likely the refrigerant leaked out).
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
I'll give that a shot...Thanks for your help!
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.