89 Camaro - A/C Relay constantly clicking

Hi everyone, I am new here, I bought an '89 Camaro (V6 2.8 Automatic) about 3 months ago and have been restoring it since. I've gotten most of the issues resolved so far, but have a few that haven't been fixed
yet. Since I finally tracked down that damn EGR valve problem, I'm on to getting the A/C working properly. My problem is that my engine is surging up & down and the A/C Compressor Control Relay is clicking on & off when the A/C is on. What I've done temporarily is remove the relay and jump the compressor with a toggle switch. When I put the A/C on Max or Normal the RPM's increase as it should, then when I kick on the compressor with the toggle switch, it goes back down to where it should be.
does anyone have any ideas that would help me? I have both the Chiltons and Haynes manuals and have searched for this issue on multiple boards. Thanks a lot for reading!
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Try recharging the system to the proper level.
RK PS What you have is a CCOT system (Cycling Clutch Orifice Tube) and it will go on and the compressor will cycle on and off. Even when the charge is at the correct level.

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.