Blower Motor?

I have a 79 in near perfect condition that I am beginning to rejuvenate. The Blower motor will not run when the dash switch is in the high position. I
replaced the switch and the problem persists. Could the blower motor be bad or is there another relay that I can check? Thanks David
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Check the molded wire connector at the RH rear of the motor. They always get burned on the F body cars. Cut it out, join the wires together and I'll bet it works :).
Common issue on these cars. Joe--ASE Certified Parts Specialist & 10th Ann.Club Tech Director '80 Carousel Red Turbo T/A, 27k orig. '79 "Y89" 400/4 speed 10th Ann. T/A, 57k orig '84 Olds 88 Royale Bgm 2 dr, 307 "Rocket" (lol), 143k and still going.... '91 S10 Blazer 4.3Z
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Thanks, I'll give it a try. DB

The
I
bad
get
bet it

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Not sure on this car but the HIGH circuit is usually a different feed with it's own fuse. Look for a fuse near the blower motor. The other speeds run through resistors but HIGH picks a relay and is fed through that other fuse.
On 22 Jul 2004 23:22:31 GMT, snipped-for-privacy@aol.com (Bigjfig) wrote:

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
now here's a dumb question.... What is the easiet way to access the blower motor? David

The
I
bad
get
bet it

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.