Rate your self

#1. If your car breaks down on the side of the road. Your 20 miles away from home, any tools or spare parts, let alone a parts store. Do you: A. Call a Wrecker to tow it home, so you can fix it.
B. Call to have it towed to a shop so they can fix it. C. Call a friend to bring you some parts and tools. D. Get a ride to where your tow vehical and trailer are parked.
#2. Your driving a 87 up car with a computer. The check engine light comes on steady. Do You: A. Go home and retrive the trouble code. B. Go some place and use a scan tool. C. Go to Auto Zone and have it checked out. D. Just keep driving, it's running fine.
#3. Your working on your car and require a special tool. One you may use once every few years. You may have possible borrowed or rented one before. Do You: A. Give in and Buy a high quility name brand tool. B. Go get a cheep one. Your only going to use it every few years right? C. Go rent or barrow one. D. try to cobb something up to get around answers A-C. E. Take it some where that has the tool, and pay them to do it.
#4. You have a nice black 92 RS Camaro. It has a T-5 (5 speed standard shift). You really want a white shfter knob. Do you: A. Look untill you find one that is either unmarked or marked with the correct shift pattern. B. Get one for a 6 speed car, then try to explaine your self to real car people. C. Paint the stock shift know white. D. Post here about lack of white shifter knobs for your car.
#5. Your car has an electrical problem. Do you: A. Track it down and fix it your self. B. Ask for advice on how to do it. C. just keep changing fuses every so often. D. Take it to some one else. E. Sell or Junk the car.
#6. Some how you have a V6 Rear Wheel Drive car, and it needs an engine. You really want a V8. Do You: A. Sell it and get a V8 car. B. Convert it over your self. C. Pay someone else to convert it. D. Put a interchangible V6 in it's place. E. Get a exact replacement V6.
#7. You car needs tires. Your current tires are past illegal, and may blow out in the next block. Do you: A. Get straight to the tire store and get the highest prefromance tires. B. Buy a tire of a brand your like. C. Buy a cheep set because they were on sale. D. Buy used tires. E. Keep driving, you have a spare. It's a may-pop, and your feeling lucky.
#8. Your driving a 94 to 2003 F-body with a V8. Yet you keep getting beaten by faster cars. Do you: A. Do minor intake and exhaust mods, maybe a ECM reprogram. B. Take it to some one. C. Change the cam & lifters, have the heads done, get a set of headers, and go thru the old school dance. D. Get a 58MM Throttle Body, and brag about it in your sig line.
#9. You need to get a Expensive, yet commen part for your car. A kind of part better to buy new (such as shocks or a water pump). Do You: A. Go to the Dealer. B. Go to the Local Parts House (or a NAPA). C. Go to Autozone D. Go to a junk yard, because your broke.
#10. Your car needs a repair you have never done before. Do you: A. Ask Questions, read the service manual, then do it. B. Take it to some one who knows exactly how to do said repair. C. Just try it, then ask what went wrong. D. Just take it any where.
Post your Answers. It aught to be fun to see. Charles. my answers: 1. A 2. B 3. A 4. A 5. A 6. B 7. B 8. C 9. B 10.A
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

the tire store and get the highest prefromance tires.

headers, and

--
Jeremy & Kari Walsh
"Charles Bendig" < snipped-for-privacy@yahoo.com> wrote in message
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.