87 T-Bird misfiring

Hi guys!
I have an 87 T-Bird, V6, auto, 187,xxx miles. In the last couple of months, it has developed a misfire when driving 'in-town' speeds. It seems all right on
the highway and when idling. It does this when the engine is cold or warm, and it's done it in cold weather and warmer temps (than what we've been having this month!).
A friend has looked at it and can't tell if it is electric or fuel system related. The distributor was replaced (for the third time) about 10 months ago. The fuel pump was replaced, along with the tank, about four years ago.
I'm just afraid it will break down in the middle of nowhere, leaving me stranded. Right now, my budget is v-e-r-y tight and I can't afford to take it to a garage for a thorough diagnosis.
Any ideas? Suggestions?
I'd appreciate any help anyone can offer! I've posted here in the past and got some great advice and help.
Thanks in advance!
~ ~ ~ Gerri ~ ~ ~
Driver of "Baby", a cute, red T-Bird I've had for over six years that now runs like this: mmmmmmmmmm--mmmmmmddmmmmmm-mmmmmm--mmmmmmm-mmmm
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
With that kind of mileage, and not knowing any repair history, it sounds like a bad spark plug(have they been changed in the last 60K?) or spark plug wire. It really doesn't sound like a fuel issue.

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.