3800 V6 Acceleration issue.

I have a 2002 Pontiac Grand Prix GT. I have an issue with the car not accelerating. It will slowly go up to 4000rpm and stick. If I let off the gas
completely, it will downshift, and then I can slowly go up to 4000 in the next gear, ect...
I am pulling a low voltage to MAF/VAF code. I have tried swapping out the fuel pump, MAF, TPS, and temp sensor with known good ones as well as whatever pressure sensor is located on the left side of the intake. Fuel filter was replaced. Any ideas?
--
BooGTS
------------------------------------------------------------------------
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Get a voltmeter and trace the voltage to the sensor. You probably have a corroded or loose connector. Swapping parts without doing the diagnosis is a waste of time and expensive.

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Woody;257316 Wrote:

--
BooGTS
------------------------------------------------------------------------
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Make sure you don't have an exhaust system restricition (cat, pipes, muffler, etc).
Ed

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.