88 accord auto trans no reverse

I have an 88 accord with 130k with auto transmission. Within 50 miles it quit pulling in D4. All it does when it shifts into D4 now is grind like 2
gears not engaging. At about the same time it quit pulling in reverse. It does not make any noise in reverse, it just don't move. Any ideas? Please, no BS
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Jason S wrote:

Other than that your best option is to either get a newer car or take it to a good transmission shop.
Jeff
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

You want no BS? How about you give us no BS to start with?
Begin by being a bit more precise in your (extremely vague and confusing) descriptions:
1) "Within 50 miles"? You mean after driving 50 miles all in one shot? You mean the car sat for 20 years then covered 50 miles in one day? You mean after 50 miles covered in 20 years? You mean 50 miles covered over several days? What?
2) Does not "pull" in D4: Do you mean it won't "pull" in ANY gear, or that it won't operate in D4 but works fine with the lever in other forward gears?
3) When you move the lever from position to position, do you feel and hear the engine rock on its mounts and change sound in any position at all?
4) Have you checked the fluid level? You do this with the engine OFF. Ask for more details.
5) Give some history on the car. You may not think so, or care, but background is critically important.
--
Tegger

The Unofficial Honda/Acura FAQ
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.