Rough Idle in 1999 Prelude

I have a 1999 Prelude, non-SH. Quite some time ago I got a check engine light. I pulled the code and it indicated a problem with the CKP/TDC sensors. Despite that the car ran fine.
Last week I found the car to be idling roughly; it's RPMs were lower than they should be. Once I got home, with the car sitting in idle the check engine light started flashing. I checked the code again and it returned the same one for those sensors.
So I finally had the sensors replaced. As I approached home the check engine light came on yet again and when coming to a stop the engine was idling roughly. When sitting at home I revved the engine slightly; it hesitated a bit and the revs then dropped back and the car died. I am still able to start the car and drive it around.
The thing to note is that the car is fine when cold; it starts idling roughly when it gets warm. When driven the car seems to run more or less fine; I get the feeling that it isn't quite right, but the problem is really only exhibited when I come to a stop and the car is idling.
I am hoping someone has any idea what might be causing this. Any advice would be appreciated.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
yes its because you bought a honda ;) just kidding that sounds like a TPS my friend. They are pricey go to the junk yard and see if you can find one decently priced.
--
Enorym
http://atomicinternet.homeip.net/xtra/myrone /
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
if you changed the tps allready make sure its adjusted properly it must be addjusted perfectly if its a hair off it will act funny apon acceloration and idel.
--
Enorym
http://atomicinternet.homeip.net/xtra/myrone /
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
I had a low/rough idle on my 2000 Civic SiR, Replaced Iac Valve (didn't fix), had base idle adjusted to highest level (didn't fix), finally I cleaned out the throttle body with some throttle body cleaner (or carb cleaner) and the idle was good. There was a buildup of carbon all along the bottom edge of the butterfly flap causing at idle to idle lower due to not enough air getting past.

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.