1997 HYUNDIA ACCENT-NO FUEL TO THE MOTOR

Have a 1997 hyundia accent gs with 110000 miles, just had everything tuned up(timing belt,plugs,wires,fuel filter,etc...)ran great for about a week or so,now no fuel is getting to the motor,gas gauge reads empty,put about
7 gallons in it and stills reads empty,took the line off by the fuel filter,nothing,had fuel pump checked,all is good,let sat for a day started right up and ran for a little bit and died again,is there a relay or fuse some where cant find one?
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Check for voltage going to the fuel pump and check the grounds for the fuel pump and gauge. Grounds are very important and at this age they start to fail from corrosion.
--

-Mike-
snipped-for-privacy@alltel.net
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
"vmaxshow" wrote:

7 gallons should be enough to put the gauge at least at 1/2 tank. Have you been having problems with the gauge?
How did you determine the fuel pump was good if theres no fuel at the filter?
On the surface this sounds like a fuel pump issue, so youre going to want to be absolutely certain the fuel pump is operating properly before moving on to other potential problems.
--
Posted at author's request, using http://www.AutoBoardz.com interface
Articles individually verified to usenet standards. Visit URL to contact
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.