95 v6 3.2 black smoke,change the 02 and still get code 13

i dont know what to do the dealer ship is costing me money and still have not fix problem. when i start it it sounds like it wants to miss and driving at steady speeds the check engin light comes on then off
its a code 13 i also change out the TPS along with the 02 sensor i thinking its the timing but the dealer ship said that they set the timing that it was off and some parts was loses. well it ran great for two days now its doing the same old thing and it runs better with better gas in it to......CAN ANYONE HELP OUT!!!!
--
Posted using the http://www.autoforumz.com interface, at author's request
Articles individually checked for conformance to usenet standards
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Love to help, but seeing as I ain't there to daignose, I suggest going over to 4x4wire.com and post in the Isuzu trailtalk BBS. That Code 13 doesn't say much in any of my Haynes codes or emissions manuals!
As for you still making a run to the stealership...you better have one LONG extended warranty to be tossing money around like that!
dj wrote:

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.