1994 e320 wagon codes

Engine light came on and I took it to the garage. They said that it registered as the transmission up shift switch. They reset it but said this is a problem that haas happened before and it will likely come on
again. About a month later it came on. There does not seemed to be any thing wrong. Does anyone know how to reset so that the engine light will go out. I tried disconneting battery for a few minutes but it did not seem to work.
Thanks
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
They are talking about code 26, upshift delay. The problem is the upshift vac element or hose at the tranny has a vac leak. the test is to pull a vac on that line with a hand pump and see of it holds. Reset is under hood at the diagnostic led/sw box[11x/2] After code comes up, hold button for 8 secs, key off for 10sec , on for 10 secs, Start CE will go out
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
snipped-for-privacy@aol.com (AJDalton7) wrote in message

thanx for the info- is the diagnostic led a on the passanger side- what button are you refering to- is there a button on the sw box
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Black box w/lid , right in front of battery
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.