420 1988 probs

Also I have noticed that the electric front windows are inoperative, no heat on front and back windows, but motor warms up o.k. There are 2 black plastic relays on the outside firewall (about the size of the old matchboxes) that have small burn marks on their tops. Does this mean that they are blown and what do they control? Also a clear plastic relay that "looks" good.
Any suggestions well appreciated.....
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Window switch activates a relay which powers the window motor a/k/a "regulator". Suspect the relays you found may be for the windows, others here may confirm that. The question is why are those relays burned? Perhaps the switches are dirty and stuck ON, or the regulators are shorted - who knows without further investigation?
--
2007 T.G.Lambach. Publication in any form requires prior written
permission.
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Thanks T.G., Nope, I removed them and replaced after using electronic spray cleaner. Still no luck.... No idea why they are burned. Any suggestions anyone please??? "-->> T.G. Lambach <<--" <"T.G. Lambach at NoHamorSpamcomcast.net"> wrote in message

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Hi Group -- There is another stupid problem now. I went to start the car today only to find no turnover at the starting motor. So I retrieved my multimeter to test the voltage. I was disappointed to see the battery tested o.k. at 12.34 volts ( engine off of course) I heard an slight continual "electric Noise" on the 3 plastic relays that I mentioned earlier during continual ignition "on" - hoping this could be related to the other problems - rear defrost (blower type), headlight wipers not working and windows not working. Hopefully this can be sorted out, winter is here already. Any suggestions appreciated. Regards. Tony

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
The Neutral Safety switch is often to blame for such no cranking problems. Wiggle the shifter, try it, move the shifter from P to L and back to P try it, and try it in N. Switch is in the left side of the transmission (looking from the car's front). If nothing found there suggest the starter as the next suspect.
--
2007 T.G.Lambach. Publication in any form requires prior written
permission.
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Thank you, she does start in N T.P. "-->> T.G. Lambach <<--" <"T.G. Lambach at NoHamorSpamcomcast.net"> wrote in message

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.