77 280E fuel Accumulator?

Is it possible to test if an Accumulater is functioning properly?
My engine is running like a complete pig. Almost impossible starting, When it does start it Idles rough and Will just sputter when the pedal is
hit then stall. Sometimes when restarting it after it stalls I can get it to rev cleanly to about 3-4K rpm, It will the kind of surge really bad then after about a Minute will just start to sputter then stall again.
Fuel pump is also very noisy, But it is a brand new one?
Does this sound like a shot Accumulater?
Thanks for any help,
Jeremy
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Sounds like fuel starvation - when was the fuel filter last changed?
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Fuel filter is also new.

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Suggest you have the fuel pump's pressure and output volume checked. That will either confirm that it's working well or not and so, by this process of elimination, isolate the problem component.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
I chucked my fuel accumulator out, and the car runs great. Instead of starting up in 0.5 seconds, now it starts in 1.3 seconds, no big deal.
cp

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.