'92 190E 2 litre, with abs problem

Hello,
Just bought a '92 190E 2 litre, when I go to start the car and the ignition lights come on the ABS light does not light up? Any Ideas? Dirty sensor? don't know where to start.
Would really appreciate some help, the brakes work fine but I don't know if the abs is Cutting in.
Alan
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
You can check functioning of ABS by going at, say, 10 - 15 mph on a quiet stretch and slamming on the brakes. You'll soon feel the vibes if it's working.
DAS --
--
NB: To reply directly replace "nospam" with "schmetterling"
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
if the sensors where dirty and the abs not working, the light would stay on, even when engine is running..
since light does not even come on with full ignition and engine not running...I would check the bulb if u did what dori suggested and abs is working...its the bulb or the electrical connection to it
post results of test... personally I would check it on a rainy day...saves tires :O) oooh..and do it somewhere with no one around...saves insurance hassle:O)

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.