help: mb audio 10 error: "service"

i have an mb e-klasse with an mb audio 10 radio with cd changer since 6/2000. now the display shows only "service" while the radio is fully functional. but i cannot read any station display etc.
the mercedes service says the radio has to be replaced. does anybody out there have had similar problems? what can i do? thanks, wezeh
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Try with another MB services, after send a e mail to MB!! FrAnK

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Absolutely. What is the fault supposed to be so cause a "service" display?
DAS --
--
NB: To reply directly replace "nospam" with "schmetterling"
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
on the instruction is write if is possible to replace an hard reset? the last try... unplug the battery for the night... and pray! if possible that reload the software load on the eeprom. FrAnK my sony on the car dosen't read the cd...save by hard reset.
i suggest to call/ email a Mercedes Benz germany...ehehe the Major is the Major

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.