Mercedes 500 SEL No dash lights

1984 Mercedes 500 SEL Ok. I have checked these forums and 99% of the time it seems to be the rheostat. I removed it and made a jumper wire, so that is completely out of the picture. All the bulbs are good, and
I replaced every single fuse under the hood with new ones, and i still have no dash lights. Could it be the radio, the car was sold to me with a aftermarket SONY AM/FM cassete deck, maybe the installer messed up? Which wire would be for illumination? Please help, this is one annoying problem.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

I had similar situation and it turned out that the number plate bulbs were faulty/shorting. They were replaced and it work fine Jim
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Measure the voltage at the jumper wire.
--
Need Mercedes parts? http://parts.mbz.org
Richard Sexton | Mercedes stuff: http://mbz.org
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
I found the problem. This is unbeliveable. On the circuit board with the rheostat on it, the wire that is embedded in the circuit board was burnt and had split (like a blown fuse). I made another jumper wire to complete the circuit, and I have lights now. Thanks alot everyone
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.