Re: Re: Professori väittää homeopatiaa huuhaaksi

Maailmaa parhaillaan silpova ydinpäästöjen synnyttämä nälänhätä alkaa saada sellaiset mittasuhteet, ettei sellaista olla nähty maailmansotien 40-luvun.
Suomessa ei tietysti poliittisesta harhaisuudesta ja kaunasta johtuvan ydinhaihattelujen yms. takia olla tajuttu päälle kaatuvan nälänhädän globaliutta. Kuvaavaa tilanteessa on, että nyt kun jo neljäs maailman viljasatokato alkaa olemaan selviö satsataan viljelyyn muissa meitä sivistyneimmissä maissa paniikinomaisesti. Esim. Indonesiassa on haluttu saada riisipulaan kahden vuosisadon väliin vielä yksi kausi, eli 5 satoa 2 vuodessa. Ja tämäntyyppiset epätoivoiset yritykset räjäyttävät sivussa myös maailman apulannantuotantokapasiteetit pohjiinsa.
Tilanne on nyt jo se, että Suomessa ei yksinkertaisesti SAA apulannan kaltaisia maatalouden perustuotteita edes rahalla. Ei vaikka Suomi on maailman harvoja raaka-ainetuottajia näille, niin piti vaan lahjoittaa tuotantoyksiköt ulkomaalaisille tyhmyytään. Ja nyt apulantojen hinnat ovat pahimmillaan jopa 6-kertaistuneet parissa vuodessa ja kaikialta loppumassa käsiin. Olen saanut kuulla, ettei riitä apulantaa edes Suomen sokerijuurikaskasvattajille. Siksi on tyydyttävä korvikkeisiin, kuten Oulun bio-haukuttuun typpioksiduulisalpiatariin. Jos edes sitä saa. Tällä hetkellä kun viljat pitäisi kylvää maahan, niin apulantaa ei enää ole mistään saaatavissa!
Ei tarvitse olla kaukaa viisaampi oivaltaakseen, että tilanteessa, jossa ruoka on loppu, viljapellot kuivaa käsiin -40% sadantakadon ydinaavikoitumisessa ja edes elinehtona jatkotuotannolle tärkeää apulantaa ei saa koko maastamme ollaan todella lähellä nälänhätää myös Suomessa! Tähän sitten TVO/Posivan järjestämät mehiläiskadot ja ainoan merkittävän ruoka-aitan Itämeren tappaminmen ydinvoimin. .. Oi voi sentään!( Voi käydä jopa niin, että luonto viimein kostaa ydinrikollisillemme oikeen korkojen kanssa!
Add pictures here
✖
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.