Onko näyttely loppunut?

Eikö tosiaan kaltaiseni asiaa ja kunnollista ja vähäistä materiaalia tuottava saa olla heidän häiriköinneiltään vapaata nettisivustoa enää
mistään? Eikö tosiaan saada näitä ties mitä torimyyntikokouksiaan pitäviä "Fallström&kump" padottua pois tai edes rajattua asiaankuulumattominme juttuhaahuiluine nyyssiin.
Heillä kun tuntuu olevan SUOPO-verorahoitteinen luulo siitä, että saavat häiriköidä asiaa-aiheisiin kuulumattomilla kirjoituksillaan nettiaiheosastoissa missä vaan! Onko tosiaan nettimme valjastettu tällaisten "rahasta sensuuriohjelmiaan ja ties mitä moskansa" myyvien, tyrkyttävien trollien
Ja minusta on viimeistään nyt pantava myös valtioneuvostossa huomioon, ettei heidän häirintänsä rajoitu enää edes nettiin. Vaan ovat hyväkkäät alkaneet ottaa laajastin hampaisiinsa asiallisen ydinkritiikin YVA-TEM tiedostojen kaltaista valtion materiaalia myös. Terveiset nyt suoraan Sisäminmisteriöön asti! Niin kauan kun tässä ydin-SUPO turvottamassa Suomessamme on demokratialle tilaa on syytä panna tällaiselle sikailukehitystaantumiselle tiukat suitset. Kun maamme oikeusministeri Tuija Brax haikailee maamme saattamiseksi takaisin demokratian uomaan jokainen ymmärtää, että tällaisia edellämainittuja ydinpainostusryppäitä ei saa antaa mellastaa kuin siat pellossa!
Add pictures here
✖
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.