1992 325i Oxygen sensor fail on scan tool even after replacing and the car runs like crap

Hello there,
I have a 92 325i that runs really sluggish. The engine sounds like it's doing very well mechanically, but it holds back and has small explosions in the exhaust. If I only press the gas pedal slowly, it
will be fine, but once I floor it it sounds very sick.. I bought the scan tool from Bavarian and it says oxygen sensor (code 46). I replaced the oxygen sensor yesterday (took me forever because it was stuck - any tricks on how to replace this easier are apreciated) and it didnt help at all. However, it makes sense that it is the oxygen sensors, because sometimes it will be fine for the first 10 seconds or so after I start it and according to the Bentley book, the oxygen sensors aren't active until the engine is warm. I also checked the oxygen sensor heater relay, and it's fine. Where do I go from here?
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
It could be the fuel pressure regulator. When it fails the fuel pressure goes way up and the mixture becomes very rich.

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
or clogged cat?
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Does the check engine light still glow? It could be that you have more than one problem. Jim
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.