Re: Vaihtoehto

Aurinkokunnassa planeettojen ratanopeus pienenee etäisyyden auringossa kasvaessa, koska gravitaatio heikkenee vastaavasti auringosta.(Juuri kuten
aiemmin kerroin olevan tilanne myös atomien K, L, M-kuorikerroksien ionisaatiotaulukossa, jonka tänne hetki sitten vaswtaanvänkääjien harmiksi postasin. Eli totutusti minä olin myös tässä täysin oikeassa ja SUPO/TVO insinööristöt totaalisen väärässä.. .Noin yllättyikö enää kukaan?) galaksien on todettu pyörivän kuin polkupyörän pinnat ja syyksi löytyy mystinen galakseja ympäröivä ns. musta aine. Neutriinon löytynyt massa on osa tätä ainetta. myös sammuneet ruskeat tähdet. mutta nyt haetaan myös MACHOA Massive Compact Halo Object. Jokia ympäröi mustana aineena galaksien ulkopuolella.
Näkyvä mailmankaikkeus on 4%, 23% onpimeää ainetta ja loput 73% on nimetty pimeäksi energiaksi. Sitten erittäin tärkeä tieto: 7miljardia vuotta alkuräjähdyksestä on gravitaatio ja sen mm. vuokseilmiöiden kasltaiset fossiilienergiahäviöt hidastaneet alkupaukun laajenemisenergian voimia. Gravitaatio vetää myös ihan suoraankappaleita takaisin yhteen. Nyt ei vaan tiedetä riittääkä gravitaatiomassan voimavarat lopettamaan koko fossiilienergialaajenemisen alkupaukusta. Maailmaan on todettu alkavan vaikuttamaan pimeän enmergian kasvava vaikutus kiihdyttämään laajentumista. Tämä selittyy sillä, että tyhjiöavaruuksisdsa ainetta muodostuu alati aineen ja antiaineen pareja, jotka "lainaavat" energiaa ympäriltään näitä muodostaakseen.
(Kyseisessä ilmiössä ei ole toki mitään ihmeellistä vaan kyse on jo 60v tunnetusta arkisesta Casimir-efektistä. Mutta koska kaava antaa fotoneille massan , säteilyenergiaslle kyvyn varastoitua, siirtyä ja viiveellä purkautua. Ja näin radioaktiivisuudelle sen pysyvyydet ja beetta´soihduille kyvyn 10-kertaistaa säteilytaustamme IAEA päätti kylmässä viisaudessaan kieltää MYÖS tällaisten faktojen olemassaolot tuosta vaan! Fysiikka invalidisoitiin myös aina koulutuspuutetta myöten ja nyt ei maailmassa juur muut ymmärrä fysiikkaa kuin näiden "kadotetun tusinakaavaston metsästäjät!")
Kirja jatkaa salatuista gravitatiolinkkiytyvistä Casimireistä peitellysti: "Tämän pitäisi olla juuri sitä, mitä olemme etsimässä. Lisäksi: mitä suuremmasta tyhjiöstä on kyse, sitä suurempi poistovoima näillä kyseisillä virtuaalimuodostushiukkaspareilla. Oletamme siis tämän voiman kasvavan maailmankaikkeuden laajetessa, juuri niinkuin olemme havainneet. Kosminenvääristyminen satojentuhansien galaksien muodostumisessa ovat osoittaneet massallisten fotonivalokimppujen vääristyneen massan vääristäminä. (Juuri kuten Rytkönen oivasti esittää!) Ilmiö tynnetaan myös Einsteinin valorenkaina esim. 4C 05.51 radiokohteessa. Galaksien on usein todettu venyvän mm.kaariksi. Galaksit kallistuvat jne.
Nyt jotain lekaa niille harhatiedottajille mm. Evojeesuksille, joiden mukaan nykyfysiikka osaa laskea 15 numeron tarkkuudella tapahtumiamme:"S.87 Itse asiassa laajentumisteorian tähtitieteellisten havaintojen ja teorioiden mallin välillä oleva ero on luokkaa 10^120. Virhe on niin suuri, että kyseessä täytyy olla suurin virhe teorian ja havaintojen välillä KOKO tieteen historiassa!" .. .. ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*Nyt ei voi kun vetää henkeä ja naureskella sille sulalle hulliuudelle jota IAEA:n "kadotetun fysiikkatusinan kaavakato maailmallemme aiheuttaa. ja tosiaan alkakaa nyt laajasti ymmärtää , että mm. Rytkösen, ja minun kritiikini nykyfysiikkaharhasta perustuu JUURI tämänkaltaisiin asioihin! Nimenomaan vaikka aihesta ei suin surmin halua ydinhallintomme räikeän härskisti keskustella, niin Newtonilla, Malenkalla ja Einsteinin pysyvien ja katoamattomien säteilyenergioittensa maailmassa jo oli fysiikka miljoonasti paremmin hallussa kun nykyisessä IAEA:n invbalidisoimassa fysiikkaharhautuksessa!
Add pictures here
✖
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.