Re: Mopolla Kiinassa

Ydinalan disinformaatiosyydössä huomaa aiheen synnyttämän panikin. Totuus ei heitä miellytä. Mutta koska haluan varmistaa aina KAIKEN todenperäisyyden
selvitin myös ne "mystiset" tilanteet, joissa oli mehiläisiä vielä tallessa. Nimittäin sellaisia erikoistapauksia yhä maassamme ON! Jopa ydinpäästökatvealueiden sisällä. Juu homma tietysti ylipäätään on mahdollista, koska mehiläisiä ja kukkakärpäsiä ei ole tappaneet mystiset virukset, punkit, saati bakterienn ja sienten kannat. Kuten olemme kovasti saaneet oppia matkan varrelta. Itse asiassa kävin ihan paikan päällä katsomassa miten mehiläisiä pörräsi aika messevästi tietyillä raja-alueilla. Ja ympärillä oli kymmenien kilometrien kukkaloistoa ilman YHTÄÄN pörrääjää MISÄÄN!
No toki kysessä ei ole ydinklingoneille tyypillinen disinformaatio, vaan fakta joka jälleen kerran VAIN vahvistaa kaikkea ennen sanomaani. Mutta tosiaan kiitokset niille, joiden takia asia tarkentuu yhä systemaattisemmin!) Eli niin tosiaan puhutaan mantumehiläistyyppiä pienemmästä kannasta joita MYYDÄÄN sisäkasvihuoneisiin. Mehiläiset eivät ole lajeja, jotka menestyisivät maasamme ympäri vuoden, vaan kenkälaatikossa ostettavia pörroturkkeja noin 2kk toimiinsa mm. tomaattikasvihuoneissa. Voitaisiin puhua "steriilistä" pipettiruokintakannasta. Kyseessä oleviin pesiin ei edes kokoonnu hunajaa vain niitä toimitetaan laivanlasteittain puutarhureille pelkkään pölytykseen. Ilmeisesti on kyse hollantilaissysteemistä, joka on kustomoitu sisäkasvihuoneisiin. Pesiin ei muodostu kuningatarkasvattamoa, eikä jatkuvuutta. Näissä väriltään valko-, musta-, keltaisissa pesissä toimitetaan mukaan myös vararavintonesteet ahkerointiin, että pesät voi myös sulkea päiviksi. Oleelisinta hommassa on, ettei mehiläisten tarvitse suunistaa kuin lasiseinien rajaamassa sisätilassa aivan lähituntumassa. Näin ei muodostu edes tarvetta suunnistaa pesille. SIKSI kannat pysyvät suunilleen kasassa. Ja oleelista on, että tälläisten varsin heikosti kauemmas lentävien pesien säteilyionisaatiohaitta minimoituu. Toki karkaavat rajoitetusti maailmalle, joista joku niitä siis yhä näkee.
Oleellisinta tässä on se, että vaikka tartuntavaara ulkomehiläisiin tulee niin nämä kannat eivät kuole! Eivät toki, koska mehiläistuho perustuu NIMENOMAAN suunnistuseksyntään, eikä kuten ydinala disinformoi tauteihin ja punkkipelleilytietoihin. Oli hyvää tuuria, että selvisi myös tällainen viitepolku ja selkeä faktaus siihen, että ydinvoima ja vain ydinvoima on syyllinen mehiläiskatoon!
PS. Edelleen eivät ydinlobbarit ole halaistua sanaa kerrannet miksi tritiumsadantalammikon matelijat ja sammakot kuolevat niin hurjaa vauhtia, että julistettiin kansainvälinen hätätila 23.05.2008? Alkaako siis ydinterroristeiltamme loppua valheet punkkeineen ja vastaavine huijaúksineen myös tässä? Kertokaa nyt ihan omin sanoin miten sammakot menee samaan aikaan kun säteily tappaa myös massoittain lajeja kaikkialla. Mitä, eikö valheistanne enää edes riitä?!
Add pictures here
✖
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.