Tulostin satunnaiseen käyttöön

Piti oikein lainailla aiheeseen liittyvää kirjamateriaalia, kun väitettiin, ettei Big Bang pohjautuisi klassiseen supernovaräjähdysteoriafraktaaliin.
BANG! Maailmankaikkeuden historia. Brian Mey, Patrick Moore, Chris Lintott:
Heti alkukuvissa on massiivisen ja nimenomaan KLASSISEN supernovaräjähdyksen peruskaava. Jottei kenellekään jäisi epäselvyyttä, että Big Bang on nimenomaan RÄÅJÄHDYS. On alkukuva tehty filminpätkähologrammitekniikalla. Eli ensin maailmankaikkeus on nuppineulanpään kokoinen alkustarttipiste josta massiivinen ainesyytöräjähtäminen alkaa. Vyöhyke vyöhykkeeltä tämä pallo alkaa sitten tasaisesti laajeta, kuin mikä tahansa uudenvuoden tähtisaderäjähdys. Vaihe vaiheelta luoden ympärilleen ainetta, aikaa ja avaruutta.. Öö. ..no missäs ne täällä esitetyt väitteet siitä, ettei klassinen supernovapauku skrapnellimaisesti keskipisteestään sinkoavine partikkeleineen esiihntyisi siten on?
Juu sitten löytyy sivulta 39 mm. maininta räjähdyksen inflaatiosykeluonteesta laajentumapilven sykintäviitteineen. Sivu 37 kertoilee ns. "kosmisessa salaliitossaan", että räjähdyspilvi laajenee niin nopeasti, ettei laitojen valo ole toisiaan kohdanut vuorovaikuttaen, kaikki täsmää. Samoin kertoillaan miten antiaine ja aine muutivat toisiaan prosessin edetessä kaikialla lisäräjähdyspaineita tykittäen myös syntyvin gammaterssilisäpotkuin. Myös sivu 28 kertoo avaruuden kuutioimisesta, jossa paikallisenergia/ainenlisäys on kaikialla niin suurta, etei kokonaisuutta kunnolla hahmota. Ehkä silti KAIKKEIN mielenkiintoisin sivu on 45 koko kuva maailmankaikkeudestamme taustapaukun jäljiltä, jossa silmiin osuu keskellä selkeästi erottuvat massiiviset räjähdyspilvessä kuuleman mukaan alati kasvavat keskustyhjiöalueet. Jotka siis kertovat nimenomaan siitä, mikä on vasta löydetty! Räjähdyskeskukseen alkaa repeytymään kihtyvän hämmentävästi alueita joissa ei kertakaikkiaan ole ainetta LAINKAAN! Puolestaan esim. sivulla 47 näytetään esittämäni Newtonin kaavan mukaan, miten fossiilipyörintäenergioiden vuoksiaaltoenergiakato suoraan etäännyttää niin kuuta maasta, kuin galakseja ja galaksijoukkoja toistensa gravitaatiohyrräotteistaan. Siinä se tosiaan taas on! Muuta kun lukemaan miten alkupaukkun fossiililiike kieskustasta, vuokseaallot, ja mustan aineen imuvoimiin turvaa näämmä myös nykyfysiikkamme!)
Add pictures here
✖
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Site Timeline

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.