oon pahadti ottanu ponua

TEM TYÖ JA ELINKEINOMINISTERIÖ ________________________
Helsingissä 27. päivänä toukokuuta 2008
"Mielipiteitten esittäminen julkisuuteen nettiin valtiovallan
erityissuojeluksessa."
"Voi esittää mielipiteitä ja antaa ydinkriittisiä lausuntoja kirjallisesti toimittamalla ne työ- ja elinkeinministeriön kirjaamoon tai ministeriön viralliseen sähköpostiosoitteseen snipped-for-privacy@tem.fi) viimeistään 25.07.2008. Annetuissa lausunnoissa pyydetään viittaamaan diaarinumeroon 820/815/2008."Kaiki innolla mukaan nuijimaan ydinrikosta ihmiskuntaa vasteen kohden lopullista päättävää Nyyrbergin oikeudenkäyntiään! Sinä, juuri sinä laiskahkosti olutta ja naksuja ryystävä olet tähtäimessämme! Ota ikionkeesi ja koska gallubin mukaan inhoat syvästi ydinvoimarikosta ja olet kasvavassa 2/3 osan maailmankattavan ydinvastustaiuuden syvä toivo PIRISTY! Jo YKSI keskeinen esiin tuotu ydinhaitta voi upottaa koko läpimädän korruptioydinlaivan pysyvästi. Tavalla, josta miljoonat lapsenlapsemme tulevat kultaisin patsain kiittämään.
*JUURI SINÄ TÄSSÄ JA NYT. Ydinvoima on tieten tehty valtiomonopolinen ydinsodan julistus kansaamme vastaan. Jonka estämisessä JUURI sinulla on se tärkein ääni esittää loppumisen puolesta. EU onkin jo antanut Euroopan laajuiset uudisenergian kasvuvaateet vuoteen 2020 +25% lisäpakottein ydinvoimaloiden alasajoksi. Vuoteen 2050 mennessä luku taas jo tuplataan maailman KAIKEN ydinasevarusteluenergian tappamiseksi maailman kartalta. Nyt sinulla rakas kansalainen on oma osasi tässä taistelussasi ydinkiimaa vastaan! Toimi tässä ja nyt. Koska syntymättömät kärsijät eivät siihen kykene. Ydinvoima tappaa jo nyt maailmalla 7,3miljoonaa vuosittain. Aiotko havahtua vasta kun nollia tulee lisää ja mitään ei ole enää tehtävissä?
***************************************** **Suunnattoman sukseen ja megasuosion saavuttanut YVA-07 raporttisaetti oli jo niin verraton setti, että kaipaa VÄLITÖNTÄ jatkoaan. Maamme brutaali tapaa sensuroida ydinkritiikiä on synnyttänyt pahaa verta aina muistamiimme "Lipposhaukkujaisiin" EU/Saksaa myöten. Siksi myös TEM/Posiva ja muut huolestuneet ydinterroriepäillyvarjostuneet haluavat turvata iloksemme Sisäministerikontroloinnin saavuttamattoman ja lehtisensuroinneista piittaamattoman VIRALISEN YDINKRITIIKIN KANAVAN suojelukseensa! Ja koska YVA-07 oli kiistaton kritiikinkannuksen suksee päättää siis Posiva/TEM ja itse valtiohallinto edustajiensa (ent. KTM)Jorma Aurelan, Posivan Äikään, Seppälän, Friiberien yms. ja vastaavien massiivisin verotukiaistuein toimeenpaneman kamppanjakoostein aukaista JÄLLEEN ovet ydinkritiikivyörystä saranoiltaan paiskovan vapaan ydinkritiikifoorumin! Haluatko, että SINUN kaukoviisaan ja "Ytimekkään" ydinvastaviisautesi kylkeen tulee Suomen karjuvan valtioleijonan vahvistama virallinen leimaus ja notuuli vapaaseen luentaan ilman Sisäministeriestoja?
**Haluatko, että tulevassa ydinrikosoikeudenkäynnissä Haagissa ydinala vastaa juuri SINUN esittämiin ydinrikossyytteisiin ihmisyyttä vastaan? Varmista ihmeessä eturivin syyttäjän paikka lastemme riemuksi. Ylpeänä he voivat kertoa olleensa syyttämässä TVO/Posivoita jo ennen syntymäänsä kauttasi. Vielä vuosituhansien päästä varmistat materiaalisi säilymisen historiallisena raportina ajastaikaan ja olet ikiajan kiitelty ydinvastavirtuoosi ilman ajan hampaan purentaa. Kaiken tämän, ja paljon enemmän juuri sinulle haluaa ydinhallintomme/TEM taata kätösinsä vaivojaan säästämättä. Kaikki intomiellä mukaan. Ydinala pyytää raippoja, ennenkaikkea julkista ruoskintaa ja konstailemattoman aitoja syitä ydinvastaisen Suomen hurjaan järkiytymiseen ydinkritikitsunamein. Tällä kertaa teemamme olkoon:"SATA VALITUSTA RIKKI, ettei TEM:n tarvitse enää huokailla H.S:n tiedotteensa mitättömänpienin alle sadan valituksin!" *********************************
Add pictures here
✖
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.