1994 camaro

i have a 1994 chevy camaro and i am having problem traying to crank the car.i cannot get it to start when i try to turn the ignition.i lose the keys and put in a new one.

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
--WebTV-Mail-17681-8217 Content-Type: Text/Plain; Charset=US-ASCII Content-Transfer-Encoding: 7Bit
What.???????? :-/
--WebTV-Mail-17681-8217 Content-Description: signature Content-Disposition: Inline Content-Type: Text/HTML; Charset=US-ASCII Content-Transfer-Encoding: 7Bit
<html> <body background="
http://community-2.webtv.net/zpods/bg/scrapbookFiles/importD33.jpg " text="#ffffff"> <a href="http://community-2.webtv.net/Z24PODS/z24pods "><img src="
http://community-2.webtv.net/GJP2666/pics/scrapbookFiles/mailedD0.jpg " width border=0 alt="pics and profile" align=right></a> <br> <br> <br> <font size=4 color="lime"><i> <marquee width="100%" scrollamount=5> - "This is a revolution of the mind...." </marquee></i></font> <br> <br> <br> <br> <br> <center> <a href="http://community-2.webtv.net/Z24PODS/irc2 /"> <img src="
http://community-2.webtv.net/zpods/tx/scrapbookFiles/importD29.gif " border=0 width alt="chatroom"></a> <br> <br> <br> <br> <br> <br> <font size="2" color="#990000"><b><i>CAMARO</i></b></font> <br> <a href="http://community.webtv.net/Z24PODS/2000ccc "><img src="
http://community-2.webtv.net/GJP2666/pics/scrapbookFiles/mailedD1.jpg " border=0 width0 alt="Camaro"></a> </center> <br> <br> <br> <br> <center> <font size="2" color="#666600"><i><b>THE WEBSITE</b></i></font> <br> <a href="http://community-2.webtv.net/Z24PODS/Website /"><img src="
http://community-2.webtv.net/zpods/bn/scrapbookFiles/importD87.jpg " width25 border=0 alt="website"></a> </center> <br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> <bgsound src="http://coolstuffclickhere.com/mid/X-FilesTheme.mid " autostart=true loop> </center> </body> </html>
--WebTV-Mail-17681-8217--
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Your HTML crap is not welcome here. Please post plain text only!

--------------------------------------------------------------------------------
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
It was an accident. Don't get all PISSY.!!!!! :-/
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
i have a 1994 chevy camaro and i am having problem traying to crank the car.i cannot get it to start when i try to turn the ignition.i lose the keys and put in a new ignition in and own thing will light up is security systems. is it away around the security systems?
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Look up Pass Key on google i had the same problem!
shemarcus wrote:

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.