Re: Ilmaisia kuvia

MYRTYNEITÄ ydinherraskaisia.
YLE 8.5.2008. Haastateltavan energiaherran suusta: "Olemme joutuneet huomaamaan, ettemme kovista yrityksistämme huolimatta kyenneet vakuuttamaan Suomen kansalle ydinvoiman tarpeellisuutta lainkaan!" .. ..
Ja melkein itkua vääntävää ydinlobbariherraa yksi toisensa perään kuvaruutuun enemmän kuin harminsa kiukkua nieleskellen. Eikä mairitteluun todella ole syytä. Suomen kansa oli pannut karut faktat esiin. Gallupin mukaan vain 20 % oli ylipäätään edes yhtä ydinvoimalaa halukas rakentamaan. Teollisuuspiirien himoitseman triplan ydinhankke- emieliin peilaili 4 % kannatus! Eikä edes ydinalan OL-3 plutoniumpoltolle ja isotooppiuraanikaivoshankkeille uraanirikastamoineen välttämättömän NATO-jäsenyyden suosio ole ylittänyt 20 % pöyristyttävän pientä kannatusnyanssiaan kovasta, megalomaanisesta painostuksesta piittaamatta. Toki jo Niinistön pitämän nuorisoparlamentin 80 % ydinvastaisuuden kanssa kaikki kivasti stemmaa.
Ehkä silti kaikkein tärkein on yhä sanomatta. Nimittäin tuollaisilla ydinprojektiensa tahkoamilla kannatusluvuilla on päivän selvä viesti niin ydinintoisille puolueille yleensä, kun erityisesti ydinryvettyneelle Kokoomukselle, KTM:lle kuin ihan koko tulevan hallituskuvion varmennukseksi. Jokainen joka tällaisiin lukuihin luo ydinhankkeitaan tietää tarkoin, että kansa viskaa vaaleissa oppositioon takuuvarmasti JOKAISEN ydinkannatuspuolueen ministeriöineen!..
Ei siis mikään ihme, että ydinherrojen rasvaiset hikivanat kasvavat vaalien lähetessä. Ei lupaa muuten jatkossa ruusutarhoja yhdelle sun muille ydinyhtiömonopoleillemme. Ja HYVÄ NIIN!)
Reply to
Santtu Koponen

MotorsForum website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.