Re: O: Tokina AT-X 280 PRO 28-80mm F2.8 (Nikon)

T.S.10.05.2008."Lisäydinvoimaloiden rakentamisella ei ole tulevissa Euroopan ilmastotalkoissamme MITÄÄN merkitystä!"... .. Anteeksi nyt varmaan on
sattunut maamme kivimmanluokan ydinlobbareillemme kirjoitusvirhe..Vaan eikö mitä, "ei mitään merkitystä!" Turun-Sanoman pääkirjoituksesta vihon viimeiseksi luulisi löytyvän tuollaista sanomaa. Vasta parisen kuukautta sitten kun TVO/Posiva YVA-kokouksissa kun olimme saaneet suut silmät täyteen vakuutuksia, että maahamme on saatava hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta käyntiin vähintään kolme, ellei peräti enemmän ydinvoimalahankkeita, nimenomaan ilmaston talkoitamme varten! Huikeaa muutosta ilmassa, vallan vallatonta muuten.
Vain muutama päivä sitten maatamme suorastaan järisyttänyt YLE:n gallub kun esitteli maassamme olevan vähintään 2/3 ydinvastarinnan. Jo sen julkaisu enteili muutosten jykevyyttä aiemmista 80% ydinmyönnöistä olevan vailla vertaa. Huikein viesti oli siinä, että tuskin 4% suomalaisista oli edellä kerrotun TVO/Posivan triplavoimalan takana! On sanomatta selvää, että tätä taustatuin masinoitua ydinalasajomenttaliteettia on osattu odotella jo vapun Heiniluoman NATO-vastakommentista asti. Koska NATO-jäsenyyden viivästymisestä seuraa Pertti Simolan TVO:n YVA 4 kokouslausunnon alasajoennakointeja. Suomen ydinaikeiten tielle oli jo kasaantunut rajua vastustusta. Myös EU:n vaatimat 38<50% vuoden 2050 uudisenergtiatavoitteet osaltaan olivat nakertamassa ydinimpperialismin perussavijalkaa.
KTM Pekkarisen jatkoa gallubista ei tarvinnut kauoja odotella. Ei tullut 3 uutta ydinvoimalahanketta tälle vuodelle, ei edes ensi vuodelle. Hauskasti ydinvisiot sai yks kaks mitään taustoittamatta 2v aikaviiveet tuosta vaan! Myrtyneiden ydinherraskaisten shokkia, pälyileviä ja hämmästyneitä, suorastaan kauhistuneita kommenttejaan siitä, että mites kuitataan vuosittainen peräti +10% ydinsähkötarpeemme jatkovuosina saa vain silkkaa torua julkisuuden selkosilta nyt. Tulee eittämättä mieleen, enemmän kuin paljon on maailmalta täytynyt tulla Suomen megamuutoksen takaamiseksi! Ilmasto kun oli se viimeinen keppihevonen ydinvoiman suomalaisuuden, työpaikkojen luonnin, halpuusilluusiuoiden ja jopa Cernin viimevuotisen polttoainejatkuvuusennakointien kadottua totaaliseen laserjalostuksen 90% saannin romahdettua 11%. Nyt alkaa selkeästi ydinaavikoitumisen luomat ionosfäärituhot, Itämerikuolemat kampamaneetteineen mehiläiskatoineen kaikkineen kasaamaan tulisia hiiliä ydinalasajon kansainväliseen kiihdyttämiseen. Maailman uraanivarojen loppuiminen energiapositiivisenä ei jätä myös selittelyille sijaa. Yhtä kaikki ydinalan alasajo ALKOI! Joko mukana menee vain se, tai sitä käyttävä ihmiskunta on luonnon selkeä ja kiistaton Einsteinin ennakoima FAKTA!
Add pictures here
✖
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.