Re: O: Tokina AT-X 280 PRO 28-80mm F2.8 (Nikon)

ilmastotalkoissamme MITÄÄN merkitystä!"... .. Anteeksi nyt varmaan on sattunut maamme kivimmanluokan ydinlobbareillemme kirjoitusvirhe..Vaan eikö mitä, "ei mitään merkitystä!" Turun-Sanoman pääkirjoituksesta vihon viimeiseksi luulisi löytyvän tuollaista sanomaa. Vasta parisen kuukautta sitten kun TVO/Posiva YVA-kokouksissa kun olimme saaneet suut silmät täyteen vakuutuksia, että maahamme on saatava hyvissä ajoin ennen vuoden vaihdetta käyntiin vähintään kolme, ellei peräti enemmän ydinvoimalahankkeita, nimenomaan ilmaston talkoitamme varten! Huikeaa muutosta ilmassa, vallan vallatonta muuten.
Vain muutama päivä sitten maatamme suorastaan järisyttänyt YLE:n gallub kun esitteli maassamme olevan vähintään 2/3 ydinvastarinnan. Jo sen julkaisu enteili muutosten jykevyyttä aiemmista 80% ydinmyönnöistä olevan vailla vertaa. Huikein viesti oli siinä, että tuskin 4% suomalaisista oli edellä kerrotun TVO/Posivan triplavoimalan takana! On sanomatta selvää, että tätä taustatuin masinoitua ydinalasajomenttaliteettia on osattu odotella jo vapun Heiniluoman NATO-vastakommentista asti. Koska NATO-jäsenyyden viivästymisestä seuraa Pertti Simolan TVO:n YVA 4 kokouslausunnon alasajoennakointeja. Suomen ydinaikeiten tielle oli jo kasaantunut rajua vastustusta. Myös EU:n vaatimat 38
Reply to
Juha Lind

MotorsForum website is not affiliated with any of the manufacturers or service providers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.