Mercedes SL600 engine cut out

Anti-skid device seems to operate and stops engine. Have to stop car, put in neutral and restart engine to overcome. Only happens at very low speed or stopped in traffic or at the lights etc. Doesn't happen when moving at
any speed. Mercedes can't fix it. Been into the garage three times for this problem and still happens. Any ideas anyone?
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
What year???? MB made 2 different SL600's. The 129 body and the 230 body.

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Hey! Stop griping! The thing looks good, right? Just like the $30,000 C class sportster, right? So what if it costs a little more - what do you care? You ARE driving an SL600 - well when it runs you are driving it. So if you don't like it - tough! Its a Mercedes and they just don't run like other cars !!!!! So you can take it back to the dealer and give it to him, or put it in the middle of the downtown with dynamite in it and a sign telling why you are going to blow it up and then blow it up, or you can just drive the %^&*() thing!!!!! But stop this incessant whining and kvetching about the way a Mercedes drives or doesn't drive. You bought it, so live with it!!!! Why should a dealer fix it??? It is yours, isn't it???? It must be operator error anyway !!!!!
mcbrue pacifingly under the bridge in the trailer down by the river
96 S420
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.