Speakers in Berlingo bij bouwen

Is het mogelijk om speakers in de portieren van een Berlingo MultiSpace te bouwen. Het zijn van die heerlijk diepe deuren dus daar moet een goede bas
uit te krijgen zijn. Iemand ervaring? Hoe begin je?
--
Met vriendelijke groeten,

>>> nl.OpenOffice.org<<<
  Click to see the full signature.
Add pictures here
‚úĖ
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Als je de beplating los haalt dan zie je de uitsparing voor de luidsprekers de bedrading is al aanwezig alleen bij erge zware bas gaat de beplating mee trillen , verder is het een makkie als je speaker gebruikt die in de uitsparing passen bepating zit vast met div schroeven (ook in het handvat)
sux6
--
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com ).
  Click to see the full signature.
Add pictures here
‚úĖ
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

te
bas
luidsprekers
een
Beplating zit vast met Torx schroeven (standaard bij Franse auto's). Gebruik enkel en alleen een setje Torx-Schroeven draaiers, ander beschadig je de schroeven.
De kans is aanwezig (denk het bijna van wel), dat er zo een rare vierkante stekker voor de speakers zit. (Typisch voor Citroen/Peugeot). Je kan je laten verleiden door het kopen van bepaalde type speakers van o.a. kenwood, welke hier direct op passen.
Het is makkelijker om dit stekkertje af te knippen en van die connectortjes erop te knijpen (een grote en een kleine). Deze kunnen dan op elke speaker die je koopt. Let wel op plus en min, een aanwezige zwarte draad of kleur op de ader is de min, en rood is de plus.
Laat je bij de MediaMarkt informare voor de speakers, zij kunnen aan de hand van een speciaal computer programma, dat ze hebben, e.e.a. opzoeken. Dit aan de hand van model en bouwjaar, kunnen ze precies zien waar de speakers gemonteerd moeten worden en weten ze ook de maten enzo.
Veel succes en kijk ook eens op http://www.citroen-forum.nl/forum / Voor al je vragen/info over Citroen.
Add pictures here
‚úĖ
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Site Timeline

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.