Van bedrieger aan de president Arrinera?

Dinsdag de 23 augustus 2011 Van bedrieger aan de president? De president van het bedrijf Arrinera Automotive SA, de heer Lucas Tomkiewiczu, schreven we een heel wat in een van de ostantich posten.
Zoals je kunt zien de president ontmoet op hun eigen domheid en sinds pubikacji tekst -. Banker forum al zo niet officieel bezocht In de wereld van tuningowców Meneer de president is het best bekend onder de bijnaam M @ verick, en dat vele jaren geleden was een zeer productief auteur van teksten op het internet, het het lezen van deze volledig een aanvulling op het profiel van deze persoon.
Verre van hier is niet over de vraag of de uitspraken van deskundige informatie over laadbare onderwijs. Trouwens, gebrek aan onderwijs en luiheid op het gebied van technische wetenschappen past perfect in het verhaal van de werknemers Veno Automotive SA. Ze was de oorzaak van een groot aantal grappen en vooral de enorme kosten en vertragingen in de ontwerpfase van het prototype (we schreven over dit meerdere malen in het verleden). Vanuit de openbare verklaringen een paar jaar geleden trekt ons om erachter te cwaniaczka. kleine-time oplichter, die zijn eigen site adverteert met tekst, zoals bypass vergoeding voor een plek om te parkeren. Ook adviseert - op basis van familie gewoonten - het niet betalen van de weg achterstallige belastingen.
Voel je vrij om het artikel 'Hoe de parkeermeters in Warschau bedriegen "in de dienst www.Motoryzacja.info.pl Er wordt gepresenteerd op een interessante manier kan ik de kosten van de staat in het centrum te verminderen Wawy te lezen. Speciaal aanbevolen voor mensen die moeten hun speelgoed auto's vertrekken naar uren.
Bron
Eerlijk gezegd dat mijn broer (Mark Tomkiewicz -. Red.) had ook een soortgelijk probleem en het olal. Momenteel is er niet meer komt, misschien vergeten? Of misschien hielp dat, met je auto verkocht me, terwijl ik gaan na opylilem ook. Ik weet het niet, misschien iemand in de groep iets wat hij wist te worden. Maar over het algemeen maak je geen zorgen in het Pools kantoren is totaal, 'bordeel' en niet erg effectief, ze erin om iets af te dwingen. Ik ken een jongen, die verzameld in de afgelopen 4 jaar, meer dan 5 duizend. mandaten te betalen en heeft betaald over de jaren ineens 800 pond! Heeft dit al ongeveer 50 punten boete en rijdt de hele tijd! Ze stuurden hem een ​​ brief van vorig jaar waarin u wordt gevraagd zetten prawka rijden en dat was het. Ik zou je geen zorgen, maar niet suggereren dat dit aan het einde van augustus, misschien alleen in Warschau is het worstelen.
Bron
Is M @ averick vandaag de dag is een ander mens? Ik denk dat zelfs onze tegenstanders moeilijk te geloven. Het is nog steeds hetzelfde cwaniaczek, die gretig hier en daar zoeken naar mogelijkheden om zichzelf te verrijken op een zwendel.
En hij erkent dat "in het Pools kantoren is een totale puinhoop", zoals het ooit was niet bang voor brand en miejsckiej belastingdienst, dus vandaag is niet bang om KNFu.
Het is jammer dat de heer Tomkiewicz niet trouw gebleven aan zijn eerste passie. Misschien vandaag, GK Veno budowałoby ruimteschip (uiteraard ontworpen door Lucas Tomkiewicz)?
Ik ben een fanatiek luchtvaart maximum. M. et al.. Had ontworpen, gemaakt en oblatalem diverse op afstand bestuurbare vliegtuigen. Ik heb veel voor het downloaden van foto's echt extra vliegtuigen, met veel plezier door iedereen die stuurt het uit te nodigen, zo'n persoon moet veel geduld hebben in de collectie, want er zijn echt veel (veelal Amerikaanse vliegtuigen). Sinds dat ik vrije toegang tot het netwerk op een link constante, met het verlangen om anderen te helpen. Geef exacte adres van de pagina's met foto's en ik vliegtuigen, en ik breng ze naar je powysylam.
Bron
Auteur: VenoWatch ongeveer 12:10 6 reacties Stuur een e-mail bloggen Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Buzz Labels: automotive arrinera , luke Tomkiewicz Zaterdag de 20 augustus 2011 Fenix ​​Automotive Ltd - maar we danken ... We gingen naar Engeland om te zien wat de waarde van een mogelijke overname GK Veno, het vertegenwoordigt Fenix ​​Automotive Ltd . De zaak is zo interessant en belangrijk dat de aankoop van het bedrijf waarschijnlijk worden gefinancierd door de aandeelhouders de handen, Veno en AA.
Nou ja, we gingen op zoek naar de Phoenix. Het is uiteindelijk bedoeld om enige ernstige zaken worden ... Omdat een grote naam, want supercars, vanwege onconventionele activa van de onderneming zelf (bijvoorbeeld als gevolg van de mythische supercarów). Zoals de meeste van onze publicaties, de feiten presenteren we een fotokopie van de meest interessante documenten te bevestigen.
Informatie over het bedrijf zelf zijn afgeleid uit de verslagen van april 2011.
De eerste nieuwsgierigheid. Het blijkt zijn kapitaal Fenix ​​ Automotive Ltd is ... 1.000 pond. Ja, het is geen vergissing. Interessant, kan een bedrijf met zo weinig kapitaal niet worden vastgesteld in Polen, waar de ondergrens voor een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is 5000 zł, boven de 1000 pond.
Het is de moeite waard te onthouden over de grootte van het aandelenkapitaal in het kader van mogelijke claims, omdat alleen dit bedrag het bedrijf aansprakelijk voor haar verplichtingen. Een korte geschiedenis van de GK Veno niet meer herinneren wat claims werden beschouwd als "oninbaar".
Opvallend is dat de beroemde Mr Lee Noble niet alle van de aandelen in de vennootschap. Het heeft geen eens een meerderheidsbelang. Fenix ​​ Automotive Ltd heeft twee aandeelhouders met 50% van 500 pond elk.
Meer informatie over het bedrijf is nog interessanter, omdat ik betrekking op de financiële resultaten en de algemene financiële toestand van het bedrijf. De meest recente gegevens openbaar gemaakt door de Phoenix vanaf juni 2010 en hebben betrekking op het jaar 2009. (nadruk vooral voor al diegenen die geloven dat we te manipuleren, voor voldoende grote brieven schreef niet dit ... wat we schreven:)
Netto boekwaarde van het bedrijf ... 555 pond.
Eigen vermogen van het bedrijf ... minus 26.148 pond
Zoals je kunt zien had het bedrijf schulden (hoe wij die kennen). Hoeveel is schuldig en wie legt nader bericht. Het blijkt dat de tweede van de partners haar 30.000 pond geleend. Op de datum van dit rapport heeft het geld niet is een bedrijf dat zich toelegt op de kredietgever.
Hieruit volgt dat nog een interessant punt. De heer Lee Noble is verschuldigd van het bedrijf 500 pond (waarschijnlijk in termen van het betalen voor hun aandelen in het bedrijf). Het lijkt erop dat de legende rond deze ontwerper is een ding, realiteit en een succes finansowowy de tweede ...
Trekken we conclusies uit het bovenstaande, op basis van persoonlijke reflectie en berekening. Iedereen heeft recht om hun eigen beslissingen, en we alleen aanwezig de feiten zoals ze zijn. Feiten waarvan alle vennootschappen gezamenlijk, GK Veno stil.
PS. Onze reis naar Engeland was een virtuele cursus. Kosten: € 5. Kosten, zodat veel te winnen basiskennis, wat voldoende is voor het evalueren van potentiële investeringen.
PS2. Al snel udowonimy dat superautach kan alleen maar verdienen het meest gerenommeerde. Natuurlijk posiłkując de documenten, niet vermoeden. De eerste, merk telt, dan is de naam en passie ...
Auteur: VenoWatch ongeveer 20:58 14 reacties Stuur een e-mail bloggen Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Buzz Labels: automotive arrinera , fenix automotive , Capital Group , Lee Noble , veno Woensdag de 17 augustus 2011 Hoe kan ik een Phoenix te kopen, hebben geen geld ... Phoenix? Het beste is om dat geld te doen alsof is:
AA is gegarandeerd het middel om beide versies van de productie- auto, alsook de verwerving van aandelen in de Fenix ​​Automotive te produceren.
Met de tijd, moeilijk om een ​​beetje verzacht, "wij hebben de middelen," de lichtere 'we weten waar geoogst':
Beschouwd als een aantal opties om de productieversie van de auto te financieren: uit de uitgifte van aandelen met inschrijvingsrechten, en warrants uitgegeven tijdens de laatste algemene vergadering. In totaal heeft deze order is afgegeven op 20 miljoen warrants. Garant voor de financiering is niet alleen veno, maar nieuwe aandeelhouders Arrinera Automotive.
Verklaringen van Puls Zakelijk
De facto: we hebben, maar we weten niet .. hebben . Wat is normaal in groepsmaatschappijen veno.
Now - uitschakelen van de complete geschiedenis van het kopen van aandelen in Phoenix - is het voldoende om de overeenkomst te sluiten. Payment natuurlijk, verspreid in termijnen, en het grootste deel van het (misschien alle) genoegen nemen met een paar maanden. Dan moet je reeds verzamelde geld van megaemisji voor Veno en Arrinerze emissies (al was het nog niet debuut, ik weet dat het zal uitzenden).
En slechts een paar die op zoek zijn naar gaten in de gehele zullen zich herinneren dat nadat het werd beweerd dat Arrinera voor alles wat hij heeft geld. Dit kan het bedrijf veno erin geplaatst voor drie jaar, kapitaal (meer dan 3 miljoen PLN) geven?
Auteur: VenoWatch ongeveer 00:09 17 reacties Stuur een e-mail bloggen Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Buzz Labels: arrinera automotive , automotive fenix Donderdag de 11 augustus 2011 Heeft de voorzitter deelt de 7 spel Dus tegen de uitgifteprijs van die aandelen aangeboden aan de aandeelhouders?
Parket: Veno duur gewaardeerd worden Verdieping: Eerste probleem, dan resplit Zakelijk Pulse: Veno vraagt ​​om motie van vertrouwen
De vraag is blijkbaar niet retorisch. Omdat we ervan uit dat de prijs aangeboden aan beleggers was een slim en optimaal vanuit het standpunt van business plannen en strategieën. We hebben nog te maken met een grote beursgenoteerde onderneming. Niet zonder betekenis is de noodzaak van een dochteronderneming (Arrinera Automotive SA) en de bedrijven waarmee het samenwerkt Veno (hoewel hun naam voor een aantal maanden de beleggers geen kans hebben te weten.)
Wij verwerpen het schadelijke bewering dat 7 gr uitgifteprijs niet werd ondersteund door de eventuele noden en berekeningen, en alleen spikes cursus. Spikes onmiddellijk ingezet om snel te merken en te megaemisji te verzamelen als de grootste kapitaalmarkt (zonder de exacte doel) poging.
In het kort - we wachten op de aandelenemissie en de dekking door de raad van bestuur, investeerders en vriendelijke fondsen (Capital Zen, Heros, investeringen Namiron et al.).
Auteur: VenoWatch ongeveer 10:30 7 reacties Stuur een e-mail bloggen Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Buzz Labels: Arkadiusz kuich , uitgifteprijs , originele prijs , de uitstoot , held kapitalisten , investering namiron , nzwa , veno , zen hoofdstad Maandag de 8 augustus 2011 Tomkiewicz tweede gezicht van de president, of 178.73.36 .*
Deze keer zal zijn als Hitchcock: eerste aardbeving, en later nog interessanter. We praten over Arrinera van de president Automotive SA. Wat is verborgen onder het poeder glimlach voor de camera?
We kregen aanwijzingen dat mensen met een GK veno SA veel tijd doorbrengen met berichten op fora voor zelfpromotie. Benaderde de zaak van een afstand, tot het moment toen de heer Luke Tomkiewicz gevangen praktisch bij de hand.
Op vertoon van de auto van mijnheer Tomkiewicz geïnterviewd "Pulsowi Business", die informatie die nooit had toegediend geopenbaard:. auto zal worden gekenmerkt "door Lee Noble" Artikel van de film verschijnt op de website pb.pl op de naast g. 08:41.
Ondertussen, een paar uur eerder op het forum plaatsen verschijnt Banker, en de teksten die moeten worden alleen bekend redactionele "PB" en de persoon met wie hij was geïnterviewd. Lukas Tomkiewicz niet de druk te weerstaan, gaat het forum en schrijven nauwkeurig over, heeft die nooit eerder is gemeld. (Nou ja, tenzij we aannemen dat het bericht is geschreven door de redacteur van "PB"). Vergeet Mr Tomkiewicz IP: 178.73.36 .*
Tomkiewicz CEO interview verklaart een hoop. Hij heeft voorbereid antwoorden, omdat hij niet kon begrijpen van de vragen een journalist. Aan het begin van het antwoord is niet over te gaan gebruiken ogranych argumenten. En bingo! Neem eens luisteren naar het meer vertalingen, over hoe de Canadezen waren te laat (begin van het interview) en lees dan nog een statement een paar weken. Is dit niet dezelfde zin? Nog een toeval? :) En wat IP? Natuurlijk 178.73.36 .*
Zoals we schreven in het begin - nu net interessant. We hoeven niet wilt dat uw fascinerend om te lezen en krabbels van meneer de president ontvangen. De snelste manier om ze te bereiken door te typen in het zoekveld: 178.73.36 .* veno site: www.bankier.pl
Let op: dit is een vreemd toeval, wordt het IP presenteert meestal informatie uit eerste hand. Dat moment net voordat de nieuwe foto's verschenen op een blog, of nieuwe informatie over Facebook, of artikel op een bedrijfsblog. . Echt puur toeval Hier zijn een paar juweeltjes (originele spelling bewaard):
Verhaal van LeMans en informatie over Lee Noble'u (twee weken voor de officiële info)
[178.73.36 .*], 2011-05-27 23:57 Lee Noble heeft verder ontwikkelde versies van Arrinerry, die wordt gelanceerd en een 24-uurs race van Le Mans. Het lichaam van koolstofvezel en aluminium draagarmen gegoten magnesium-titanium. Interessant dieselmotor zal zijn als in de zegevierende Audi. (...)
Kritiek van een zeer onpopulaire "Business Pulse"
[178.73.36 .*] 2011-06-11 13:55 en kan een passend niveau voor dit forum ervoor te zorgen was zo goed als die op prakiet.com en niet als zoals het was tot nu toe de doos business (www.pb. pl)
De president zelf plaatst monument
[178.73.36 .*] 2011-05-26 18:02 (...) En nu de beste: a) 09 juni Eerste Minister auto en foty, die obiegna hele siwat b) dan is het zeker ze soficjalne foty c) zeker gewacht video geschoten helicopter d) overal wordt vol auto's in kranten en op televisie , weet je wat er gaat gebeuren ???!!!! Je weet hoe de koers zal stijgen ????!!! Ku ... verdienen een szmal, met een schok! Het zal weer 20 tot 25 cent! Alleen dan zal schrijven de wereld ziet als de auto in actie!
van mening dat dit KU ... Jaar zal ARRINERY! HET GEVAL verdienden meer dan 100% A, O? HET LEVEN IS MOOI IS NIET?
heren MONUMENT voor te stellen en GOLD KUICHOWI Tomkiewicz!
Voorspelling tarief: 20 gr
[178.73.36 .*] 2011-05-18 16:47 I taart ..... Natuurlijk hebben wij de orde van 18-20 groep! Tot slot, verdien een fortuin! Het was het wachten waard voor die twee jaar! Ik heb met een gemiddelde van drie groep I verdienen ongeveer 600% of meer dan 400.000 zł! Een goede maandsalaris naar buiten komt! Shock! Vandaag heb ik denk niet dat ik zal gemakkelijk in slaap! Het zal vakantie! Zie je ergens in de wereld, want ik val in 2 balgen na de presentatie van de auto!
'S Ochtends kreet van wanhoop, de tekst van de blog levend przeklejone en bedrijfsfeesten
[178.73.36 .*] 2011-08-08 06:38 (...) Lee Noble is een Britse ondernemer, ontwerper en automotive ingenieur. Hij werd geprezen als de meest productieve van de Britse autofabrikant, die werd gehoord. Meer dan drie decennia heeft geleid tot meer dan 2.000 auto's van uw eigen ontwerp. Bijna elk van hen presenteert een innovatieve prestaties, het negeren van de problemen van comfort, of een zeer elegante look. Een van hen, Ultima, hij was zelfs (...)
President van de rapporten, net als de andere supeauta
[178.73.36 .*] 2011-03-16 00:15 Heeft iemand hier dat hij kon in detail beschrijven wat zijn de verschillende stadia van de productie supercarow? Ik weet dat aan het begin van de schetsen worden getrokken door de stylist. Wat zijn volgende stappen? Maar het serieus. Alstublieft Zonder boosheid. Ik vraag omdat ik ten zeerste af de afbeelding hieronder. Een of andere manier zien ze er zo lelijk deze auto's. (...)
Instructies over hoe je de video te vinden die een paar ogenblikken eerder
[178.73.36 .*] 2011-07-30 0:04 Na het typen op youtube arrinera automotive verschijnt een nieuwe video van gisteren en testte de auto op de route S8!
Gedicht ter ere van hem (in de stijl van bloggen de laatste fee)
[178.73.36 .*] 2011-06-22 23:49 Veniaki grote overwinning heeft vandaag aangekondigd augustus Venoswoloczowcy helemaal opnieuw gezakt Ze moest een grote armoede en vergetelheid zijn En in plaats van deze grote eer zou komen op het punt van de gekke markt hun aandelen Een brasem zit in het toilet boos People napychaja hun zakken met geld en een ander is op zoek naar grubasom Moraal van dit verhaal is duidelijk en bekend bij alle die luisteren voelen venoswoloczy verloren
Het is gewoon een kleine "pish-rczości." Mensen zijn onwetend veno GK en dezelfde mate van de maatregel van anderen. Doordat de release van de tekst rechtstreeks van het bedrijf, de zorg niet nam zelfs een goed verbergen van hun activiteiten. Geen gewone zelfbeheersing en professionaliteit nul, dat is alles dat wat we gewend zijn te zien. Gefeliciteerd met uw welzijn.
Doe hetzelfde welzijn aangetoond dat het financieel toezicht Commissie? Is de juiste vorm van communicatie met beleggers dienen niet te worden website van het bedrijf, met name de EIB en de ESPI rapporten? Is dit niet manipuleren?
Ps. Is een open geheime informatie, onder welke geeft 178.73.36 .* nicks op andere voorraad message boards ... Hoe dan ook, veel succes met deze mensen aan de controles.
Auteur: VenoWatch ongeveer 17:18 7 reacties Stuur een e-mail bloggen Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Buzz Labels: 178.73.36 .* , arrinera automotive , bankier , forum , ip adres , de FSA , de pols van het bedrijfsleven , luke Tomkiewicz Woensdag de 3 augustus 2011 Paparazzi en de extra's op het spoor Arrinery Een van de paparazzi, die waren onder de indruk van het uitzicht Arrinery en 'spontaan' begon om foto's van haar mee te nemen is de heer Pavlo Burkatskyy. Zoals we lezen van de Golden Line dienst stylist bij ... Arrinera Automotive SA. In zijn vrije tijd is hij maanlicht als een statistische? moet toegeven - een volledig professionele in de maak "ściemy":)
Auteur: VenoWatch ongeveer 0:03 6 reacties Stuur een e-mail bloggen Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Buzz Labels: automotive arrinera , Pavlo burkatskyy Dinsdag de 2 augustus 2011 Veniaki bij de controles van de bedrijven deel. 2 Na alle schandalen die aan het project Stealth Stealth B6 en B7 was nog steeds een interessante situatie. Er werd besloten dat Carbon Design SA zal niet langer een productiebedrijf zijn, zal zijn naam en de strategie te wijzigen en zal een andere investeringsmaatschappij NewConnect te worden.
Bleef het onroerend goed bedrijf, dat moest toch iets doen. Top liever zo te verkopen dat de aandeelhouders gelukkig waren. Alles wijst er echter op dat de president in gedachten had Obszański slechts een aandeelhouder tevreden: mensen met een GK Veno.
De volledige productie activa van een bedrijf waarvan de marktkapitalisatie in januari 2010 was ongeveer 7,5 miljoen zł verkocht voor 50.000. zł in contanten plus 400.000 in aandelen zwaar zł virtueel bedrijf. Als dat nog niet genoeg is Mariusz Obszański president de bevordering van de schuld ter waarde van 400.000 zł toegevoegd. De claim is afkomstig van een makelaarskantoor (niet ver van een bedrijf zoals ETD).
Men zou kunnen zeggen dat dit opzettelijk schade aan het bedrijf (gedownload van het kantoor) . Nou, ja, maar wat dan nog? De gelukkige koper van het onroerend goed przecenionego geworden heren: Mark Tomkiewicz, Lucas Tomkiewicz en Arkadiusz Kuich de vorm Veno Automotive SA (nu Arrinera SA ).
Volgens de mensen die ons gekozen de geschiedenis van die Veno Automotive SA kocht de ingrediënten productie Carbon Design SA voor ongeveer 20% van hun waarde (!!!). De precieze regels en methoden voor de berekening, uiteraard, niet gegeven. Het is duidelijk dat de heren van GK Veno vrijwel alle ontvangen activa gratis. BLUMERANG kreeg voor het in de President Obszańskiego. Zo veel verbazingwekkende feiten en geen rationele verklaring, maar kan kijken naar het plukken het allemaal zinvol.
In alle eerlijkheid moeten we toevoegen dat - na nog een andere naam te veranderen, vandaag de Blu Pre IPO SA - bedrijf onder de vleugels BLUMERANG aan het doen is beter en beter.
Auteur: VenoWatch ongeveer 12:30 6 reacties Stuur een e-mail bloggen Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Buzz Labels: Arkadiusz kuich , arrinera automotive , autogroup , BLUMERANG , Carbon design , etd , Mariusz obszański , stealth b6 , b7 stealth , Tomasz tyliński , veno automotive , luke Tomkiewicz Maandag de 1 augustus 2011 Veniaki bij de controles van de bedrijven deel. 1 We zijn erin geslaagd om de mensen die ons vertelde hoe het gedrag van beursgenoteerde ondernemingen (sic) en de herkomst van het fortuin Arrinera Automotive SA looks te bereiken? De volgende samenvatting en de belangrijkste feiten van onze bevindingen.
___________________________________________
Toen Mariusz Obszański, een man uit het bedrijf BLUMERANG, leidden tot de annulering van Arkadiusz Kuicha en volgde hem op als president van de Carbon Design SA, ontdekte men dat de toestand van het bedrijf dat nam niet zo rooskleurig als het de aandacht van de vorige president. Geduwd op de kracht van NewConnect (tegen het advies van auditors), heeft het bedrijf niet verdiend naar elkaar, omdat het geld van de aandeelhouders, "spread" na de vennootschappen van de Groep, of liever de "Groep van persoonlijke gegevens", vooral om: Veno SA, Veno Automotive SA en ETD Sp. oo
Carbon Design SA werd geteisterd door - op zijn zachtst gezegd - Tuning botsing investeringen door de president van vandaag Arrinery SA, de heer Lucas Tomkiewicz. Bij de start besloot hij om een bedrijf in verband met afstemming in spin een paar maanden later aan de verovering van de wereld wens aan te kondigen supercars.
Bij het ​​nastreven van je passie in het leven president huurde dure powyciąganych medewerkers van bedrijven zoals Bell. De reden dat het algemeen correct - als je niet kunt alles te stoppen in het gezelschap van elkaar (met uitzondering van een idee), dan moet je om samen te werken met specialisten. Daarnaast is ongeveer een miljoen goud - uiteraard afkomstig zijn van investeerders - is verzwolgen in de software engineering, CNC-freesmachines, machines voor de productie van laminaat en 3D-scanner. Je zou kunnen zeggen - natuurlijk wel dat je een aantal uitgaven te doen op de investering. In interviews epatowano verkoop aan de productie van supercars (voor tuning onderdelen voor vrijwel opgehouden nu onthouden). Met deze, dat dit bedrijf niet eens de kans om te verschijnen in de hedendaagse vorm.
Waarom? Onze informanten het erover eens : waarschijnlijk omdat de heer Lucas Tomkiewicz niet in staat was om te verdrijven uit zichzelf elk project. zes programmeurs ślęczało de software voor 300 duizend. zł en probeerde de visioenen van overeenstemming met de president te maken Veno Automotive SA. Telkens leek het erop dat dicht bij het ​​ begrijpen van de plannen die de heer Tomkiewicz zijn visie voor verandering. Meer dan een half jaar hadden plezier gehad van kat en muis. Met bijna tweehonderd van de geplande projecten zijn minder dan twee gemaakt.
Op aanbeveling van de voorzitter Lucas Tomkiewicz kocht twee numerieke freesmachine. Helaas hebben niet gevraagd iemand van het team over het nut of specificatie. Zo hebben investeerders betaald een paar honderdduizend voor de CNC-freesmachine, die niet konden worden gedwongen om te werken zonder fouten. Toegegeven, het frezen andere commerciële projecten uitgevoerd voor externe bedrijven. Maar dezelfde problemen met machines waren voor mannen CEO's Veno en Veno Automotive SA, SA, een uitstekende pad voor totale incompetentie en gebrek aan kennis in het werk waarmee ze zijn ontvoerd. Natuurlijk werd de markt geïnformeerd over de vertragingen en voor de hand liggende schuld vreselijke machines.
Financiële situatie is niet bevorderlijk voor de cash drain van de vennootschap Carbon Design SA door de aankoop van onderdelen en diensten voor Veno Automotive SA en de fictieve tewerkstelling van meerdere personen niet ETD (Kuichem Arkadiusz met de president aan het hoofd.) som van de financiële situatie van Carbon Design SA was niet rooskleurig, maar de heer Mariusz Obszański gaf aan een kind aanpak. Nu was hij verantwoordelijk voor de puinhoop achtergelaten in de herfst. Claims kunnen alleen elkaar, want hij was zo slordig dat ze niet de financiële situatie van de onderneming te controleren. Misschien geloofde hij Mr Kuichowi woord voor.
Zoals we al zeiden in die tijd, Carbon Design SA begonnen met de uitvoering van de opdracht voor de Autogroup SA aan carrosserieën bouwen voor Stealth Stealth B6 en B7. Het was zijn enige kans om uit de problemen voor het bedrijf. Het mechanisme was eenvoudig: de fasen van de bouw worden gewaardeerd door het team, twee keer was genoeg zawyżyć deze berekeningen en het bedrijf Autogroup SA zou gaan hoeveel info te betalen . Goed Autogroup SA betaalde, maar niet wetende dat het was incompetentie van de voormalige Financiën en gouverneurs van de nieuwe slaap (minstens twee keer gemaakt przepłacając bestellen!).
Nieuwe CEO Mariusz Obszański al geraden dat "Veniaki" illegaal de activiteiten van hun bedrijven financieren met het geld uit Carbon Design SA. Het lijkt erop dat echter niets om het geld terug deed. Hij gaf de voorkeur niet louter een spel met vrienden BLUMERANG. Het kan realistisch worden weergegeven, beseffen dat ze gewoon geld hebben, en omdat "Veniaków" en dus niets zou wyszarpał. BLUMERANG dus, dankzij de president Obszańskiego spaarzaamheid betaald voor het project B6 / B7 twee keer meer dan het kost in reële termen.
CDN ...
Auteur: VenoWatch ongeveer 10:20 0 reacties Stuur een e-mail bloggen Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Buzz Labels: Arkadiusz kuich , arrinera automotive , autogroup , BLUMERANG , Carbon design , etd , Mariusz obszański , stealth b6 , b7 stealth , Tomasz tyliński , veno automotive , luke Tomkiewicz Zaterdag de 30 juli 2011 Blijkbaar Veniaki zijn eerlijke mensen Blijkbaar Arrinera gaat een lange tijd. Blijkbaar een grote voorsprong. Blijkbaar informatie over motorstoring, en de deur is niet waar. Blijkbaar meer dan een maand geleden Arrinera zou zelfs gaan de hele 160 km / h. Blijkbaar het bedrijf meldt alleen de "meest accurate informatie." Nou, als dat zo is, eigenlijk wat ging zo ver als president Tomkiewicz en vertelde de auto in een interview pb.pl, alleen als:
(...) Tussen 27 en 28 zijn uitgevoerd de eerste weg testauto, gisteren gepresenteerde foto's van deze tests, en tot maandag 01/08/2011 zal worden gepresenteerd een video van de ritten.
Bron
Zelfs in de eenvoudigste gevallen moet men in staat om te liegen, en dan herinneren en consequent zijn. Hoewel deze kłamstewkach kan nog steeds vangen de auteurs ...
Auteur: VenoWatch ongeveer 15:12 10 reacties Stuur een e-mail bloggen Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Google Buzz Labels: arrinera automotive , proefrit , luke Tomkiewicz De helikopter heeft ook 4 wielen Reeds nadarzała de gelegenheid om een aantal positieve uitspraken over de presentatie van rondrijden (sic) Arrinenry schrijven. Al leek het erop dat deze keer de belofte publiekelijk gemaakt door de heer en mevrouw Kuicha Tomkiewicz zal worden voldaan, maar .. niets van dat. Het is niet eens een niet naleven van de termijn te halen, maar als een professionele opname sessie van een helikopter is gelijk aan 58 sekundowemu filmikowi kręconemu "hand" camera's, is het moeilijk om te schrijven iets te positief. Hoe meer, dat de aankondiging van de film volledig werd overgebracht naar de markt serieus. Zoals je kunt niets in dit bedrijf zien verandert niet. Promises is een ding - het realiseren van een seconde.
Hoe kan ik een goede film over auto's te maken, dan kunt u hier ziet. aanbevolen meesters van de geest en Arrinery Veno en grote menigten spannend om uw opgenomen clip het schommelen van de hand. Waarschuwing! Auto's op film tollen, scherp starten en stoppen, en soms gaan over 200 km / h. Naparwdę, deze auto's zodat ze kunnen ... En hier het uiteindelijke resultaat van hard werken een paar jongens van het landgoed. Nogmaals, we raden: Heren uitbesteden van werk aan mensen die vertrouwd zijn met op. U kunt dan schrijven dat alles het tegenovergestelde is dan VenoWatch gepost, maar totdat er meer tijd met onze tips!
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.