Help!! Heat

When i turn on the heater in my car it doesn't build any heat does any one have/had the same problem???? Help please Winters comin up

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Not much info to work with. Are the heater hoses hooked up? Does the temperature gauge come up? Is the blower working and air coming from the heater vents?
Al
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Its all hooked up just copol air comes out.
Big Al wrote:

Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Blend door or cold heater core. The blend door "blends" air flow through or around the heater core. With the blower on high you should hear a difference when you move the temp control from hot to cold. You can feel the two heater hoses to see if hot water is flowing. That's all there is:)
Al
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
here it is....sound like your t-stat is stuck or missing. put a new t-stat in your car, make sure you have a good 50/50 mix of coolant and water. should take car of it.....mac1833
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.