03' silverado stereo not working

i have an 03 silverado ls with the factory Bose system (6disk) that just up and quit working one day. I've checked the fuses and they are good. If I p
ush the power button the back lights for the buttons come on briefly but th ere is no display and no sound. It will load a cd but won't play. If I push the volume button it displays the clock for about 5 seconds and then goes back off. I did find a video on YouTube where I learned that if you push th e #5 preset, the forward seek/scan button and the power all at the same tim e it bypasses something and the stereo works for about 3 minutes and then s huts back off. This can be done a total of three times and after that I hav e to disconnect and then reconnect the battery before I can do it again. Th is truck has been an electrical nightmare! Any help would be greatly apprec iated
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
On 4/20/2015 5:37 PM, snipped-for-privacy@yahoo.com wrote:

Sounds like a Katrina truck.
--
This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
http://www.avast.com
  Click to see the full signature.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
On Mon, 20 Apr 2015 14:37:56 -0700 (PDT), snipped-for-privacy@yahoo.com wrote:

Because of your poor formatting, I can not quote the rest of your message.
Anyhow, this is not a home repair job. Unless you have a broken wire, dead fuse, or bad speaker, you need an electronic repair shop. Or just get another stereo at a junkyard, or buy an after market one.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.