Auto tuning (nl)

Leuk nieuwtje voor de tuners...
Nieuw tuning-winkel op Vlammen.nl http://www.vlammen.nl/winkel /
Wat is het idee: Tuningbedrijven in Nederland en Belgie hebben zich aangemeld om de winkel
langs de achterdeur te vullen met allerhande tuning producten. Van spiegeltjes tot spoilers, en vanLachgas sets tot throttle body sets. Alles is er te vinden of aan te vragen. De winkel wordt op dit moment nog gevult door diverse tuningbedrijven. Tuningbedrijven die willen adverteren kunnen mailen.
De klant die winkel bezoekt kan het product van z'n keuze selecteren en vervolgens een persoonsgegevens lijst invullen. Ook wordt er gevraagt naar type auto, bouwjaar,motorcode, etc... Na dit alles te hebben ingevult klikt de klant op bestellen en er wordt hem meteen een bevestigings email toegestuurt. Daarin staat een link waarop de klant moet klikken om de bestelling te bevestigen. Heeft de klant dit gedaan, dan wordt z'n bestelling door gemaild naar de dealer die dat product in de winkel heeft aangeboden. Indien nodig neemt de dealer contact op met de klant, of de klant kan natuurlijk contact opnemen met de dealer. Betalingen worden rechtsreeks bij de dealers gedaan, en de klant kan kiezen voor diverse betalings mogelijkheden.
Kan de klant een bepaald product niet vinden, dan kan deze contact opnemen.
We vesturen dan een mail naar de dealers die zijn aangesloten, met de vraag dat betreffende product in de winkel toe te voegen. De klant krijgt dan weer een seintje als het product te bestellen is. Gemak dient de mens!
Vaak bouwen de dealers de bestelde producten gratis in. De producten kunnen ook opgestuurd worden, en hiervoor worden de prijzen gehanteerd die de betreffende dealer daarvoor rekent. De prijzen zijn inclusief btw.
Add pictures here
‚úĖ
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.