Taurus-corroded freeze plugs on 3.0 liter

I wonder if anyone else has had this problem, or has a suggestion on how to deal with it. I have a 97 Taurus with the 3.0 Vulcan. A year and a half ago
the coolant (which had been previously changed by the dealer) turned brown and the dealer, under warranty, thoroughly flushed the cooling system, replaced the 6 freeze plugs and the heater core. A couple of months ago the car lost coolant because the freeze plug behind the transmission failed. Since then, three other plugs failed including one that require the tranny be pulled again. I heard that Ford had received a bad batch of antifreeze a while back. Is there any TSB or extended warranty covering this particular problem?
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Go to Google and type in SERVICE BULLETINS. Find your car and check for appropriate service bulletin.
Van

to
ago
the
a
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

to
ago
the
a
Let's see: The freeze plugs lasted 5 years. Then the dealer replaces them. And 4 of 6 freeze plugs fail?
I would go to the dealer and talk to the shop manager. It sounds like the shop didn't do a good job. If that fails, I would ask for the factory rep. And if that fails, I would write to the president of Ford.
This clearly sounds like a workmanship problem or a problem with the freeze plugs.
Jeff
Jeff
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.