Re: Verenpainelääkkeiden käyttö lisää diabetes-riskiä??

YLE Ajankohtainen kakkonen 13.05-08:" Nyt ei olle enää KENELLEKKÄÄN epäselvää, että maailma on ajautumassa ennenäkemätrtömiin tuleviin
nälänhätäkriiseihinsä!"
Niin.. ..! Olen jo vuosikaudet opettanut sitä, että maailmassamme on tuloillaan niin raju ja katastrofaalinen nälkätuho, ettei ihmiskunta on vastaavaa kokenut IKINÄ. Syynkin sen ennennäkemättömyyteen ole sanonut, YDINVOIMAN massiivikäyttö! No nyt täällä alkaa kivasti suut napsumaan kiinni, kun eivät oikeen kehtaisi enää valehdella, etten myös tässä nälänhätäennakoinneissani ole tapani mukaan täysin oikeassa! No tähän olemme saaneet toki tottua ja totumme myös jatkossa, oikessaolemisiini. Toki YLE oli antanut tarkat ohjeet väelleen, ettei nälänhädän todellisista vaikuttimista vielä sanottu sanan sanaa. Ei edes sitä, että ruokaa on nimenomaan liian vähän! Heiteltiin jotain liirumlaarumia, jota ei tässä kannata täysin nyanssiverukkeina edes toistaa. Ohjelmalla vasta varovaisesti opetettiin tajuamaan edes se, että nälkä ylipäätään tulee ja meinaan pysyy!
Filmatisointi ei puhunut halaistua sanaa ydinionisaation megiläiskadon viemistä 1/3 osan ruokakadosta niin mitään. Samoin ydinvoimalatuhojen tappamista merien ruokatuottokadoista maailman 1/3 osan elintarvikkeineen, kampamaneetteineen, meduusakatastrofeineen ei yhtään mitään. Samoin lopun 1/3 osan ydinaavikoitumisen vesikadon janoista saati sen aiheuttamista ydinaavikoitumisista ja maaperän säteilyionisaaation kasvuhävikkituhoista ei myös mitään. Ei tarkoin tiedetystä veden totaliloppumisesta, vaikka samaan aikaan EU asetti jo nyt -40%< ydinaavikoitumisfaktan takia vedet erityissuojeluunsa .. ..!
PS. Ennemmin mua kiinostaa kauanko menee vielä aikaa, siihen kuin alkaa olemaan "tosi kyseessä". Katselin tossa kun täällä mainostelivat totaaliautioita kukkaniittyjä ja kukoistavia hedelmätarhoja. Aika miten sanoisin mielenpainuvan "sbuukia", ettei näkynyt pörriäisen pörriäistä! Vaikka aurinko helotti täysillä. On päivän selvää, että kukkien ja hyönteisten saumaton yhteisesiintyminen kuuluisi olla totta, mutta kiitos ydinalamme ei vaan ole. No ydinaavikoittumiseen rutikuivat maat takaavat tosin sen, ettei satoa tule edes jatkuvien hallaöiden nuijimina. Pian taas saamme niskaan niin ennennäkemättömnän kuivia kesäkuukausia, ettei satoa edes senpuoleen ole tulossa. Mutta mikä pitää jopa pikku pakkasiissa ongelmitta normaalikeväisin pörräävät KAIKKI hyönteiset poissa ruuan äärestä noin totaalisti? . ..Niin kuolemalla on antaa ydinpäästöiset selityksensä maailmaamme hämmentävine massatuhoineen.. ..Noo o jäämme odottamaan kauanko ydinala jatkaa tätä ihmiskuntaa vaarantavaa kuurupiiloaan tekemistensä vastuustaan vastaamattajättämisistään, meinaan leka TULEE!!(( ((+NÄLÄNHÄTÄÄ!+
Add pictures here
✖
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.