parking lights and turn signal

My left parking light and turn signal began giving me trouble. When my parking lights or headlights were turned on, the left turn signal would
illuminate steadly (no flash). When I would try to make a left turn and switch on the turn signal nothing happened. The emergency flashers worked normally. The turn signal indicator on the dash would illuminate at half brightness when the parking or headlights were turned on. The rear turn signal would also be on. The left parking light would not illuminate when the parking lights or headlights were switched on.
I read a bunch of stuff on google and replaced the flasher. No joy. Then I replaced the bulb 1157A. This solved the problem for now. I tested the bulb I pulled out. It tested fine with an ohmmeter. I then used a 12 volt power supply to apply power to this old bulb on both filaments. They both worked.
I do not believe the bulb was the problem. I think I moved a cable assy when changing the bulb and there was a bad connection to the ground wire for this bulb. The socket looked absolutely pristine. I am expecting this problem to recur. I have in mind to find the ground wire in the cable going to this light. I will cut it and splice in a separate ground wire to the chassis.
What does anyone think about all this??? Am I on the right track. I looked at the print in my manual and realized that a missing ground would back feed power to the panel lamp and the rear turn signal lamp. Just my thoughts.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
On 8/5/2017 2:03 PM, Boomer67 wrote:

Forgot to name model 98 CRV
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.