1993 Civic Right Low Beam Light Problem, not fuse...

Hello everyone,
I just recently installed Halo Projector Headlights on ebay ( http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7978873395
) and they were working fine, until I adjusted the lens for the low beam light on the right. It wasn't angled correct, so I fixed it, as they have adjustors. When I turned the light back on, I noticed the lows would not work. I tried the high beams, and they work fine. I then plugged back in the original headlight bulb, and I got the same thing. The low beams would not work, but the highs work fine. I tried other bulbs and it's the same thing.
I checked under the hood for the fuse, and the fuse is perfectly fine. I just don't understand what is wrong? The highs work and the fuse isn't blown, but the right side low beams won't work. I bought these Halo lights because I wanted something brighter, as I live in Georgia, and the entire roads here don't have street lights, like they do up north. I am so frustrated and cannot figure out what is wrong.
Please help.
Thanks guys, Jnos
Email: snipped-for-privacy@hotmail.com
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
mopa wrote:

Are both the lows out, or only one side?

There are four more fuses in the fuse box under the dash, one for each high and one for each low. Have you checked these fuses?
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
thanks for your help man. I didn't check the inside fusebox, because I figured it was only for the interior of the car, such as the inside lights etc...
I thought that the fuse box thats under the hood, as it controls the headlights would go bad, but I guess I was wrong. The only thing that sucks is that I don't have the inside fuse diagram, so I don't know what fuse is what. When I bought the car it didn't come with one, so who ever owned it before must of taken it out.
Only one low light is out. Left (high/low both work) Right (high works, low doesn't), and I gotta fix it, because I cannot drive at night. It's to dark out here in the woods. :(
Thanks so much for your help Randolph!
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
your right, it was the fuse under the dash. I had to go through all the fuses to find it, as I am missing my fuse diagram box.
Add pictures here
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.