partnumber BSI->carkit

I have seen a box that makes it possible to connect a carkit in a citroen Berlingo. The box comes between the BSI and the Original radio/CD. And
gives connection for a nokia CarKit.
My dealer has never seen the box. But I have seen it, and I am sure it is original Citroen. Who know the partnumber???
Add pictures here
‚úĖ
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Ik zie dat je NL, dus voor het gemak maar even een antwoord in het NL. Nokia carkit heeft een eigen control-box, waar alles op aangesloten word. Is het dit kleine kastje wat je bedoelt? ca. 10 x 8cm en 2 cm dik.? Stroom aansluiting is gewoon via de radio aan de achterkant, op de radio zit ook de tel-mute. Mijn broer heeft een Peugeot Partner, welke redelijk identiek is aan de Berlingo. De originele radio/CD in mijn 306 break uit 2001 is dezelfde als hij heeft in zijn Peugeot Partner. De radio/CD is gewoon een oem VDO Dayton, met een gewone ISO aansluiting. Een tip, klungel niet aan de BSI, is me ooit aangeraden, straks doet niets meer het. Nou ja als de Radio/CD het maar blijft doen :-) Veel sucses.
Add pictures here
‚úĖ
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
VTR16V klopte op de deur van mijn paddestoel en zei:

Badnkt voor je informatie... De je BSI-tip heb ik aan den lijve ondervonden. Na inbouwen van mijn carkit was de BSI ontregeld en mocht de citroen langs komen om de boel aan de praat te krijgen...
en de monteur die zei het gelijk, de BSI is heel makkelijk over te belasten. De 12V e.d. dit op de standaard ISO stekker van de radio zit kan je niet zomaar gebruiken voor een telefoon...
bedankt voor je info. ik heb het kastje inmiddels gevonden...
Add pictures here
‚úĖ
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
Raar dat je de 12V die op de standaard ISO stekker van radio zit niet kan gebruiken? Normaal zijn de draden die naar deze stekker lopen dusdanig uitgevoerd dat je er iets tussen kan zetten. Er zit namelijk zo een stekker verbinding tussen, voordat ze de ISO-Stekker ingaan. Deze draden zijn geel (12V permanent van de accu) en rood (12V van je contact) en zwart (min).
Toen ik een Xsara 1.9D had, is er ook een originele Nokia Carkit gewoon tussen de ISO-stekker en de radio aangesloten, heb toen geen problemen gehad.
Wat heeft de citroen monteur eigenlijk gedaan met de bsi? en heeft het grapje veel geld gekost??
Dammed wat mis ik mijn Xsara en de 306 die ik vorige week heb moeten inleveren. Moet nu 3 maanden wachten op een 406, heb nu zo een klote Opel Astra voorloop lease bak. Wat een bagger auto zeg, klote stoelen, rijdt klote, geen climate control, geen regensensor, etc etc. Ik snap niet wat mensen in een Opel zien. (huh Opel 35 jaar nr 1??)

Add pictures here
‚úĖ
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Site Timeline

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.