Help with 1.4i Xsara estate needed please.

Hi Gang.
Recently bought a 1999 T 1.4i Xsara estate.
I knew it needed brakes and cam when I bought it and that the exhaust rattled.
I work for a College here in Nottingham and we have a Motor Vehicle
Department so therefore they did the brakes (£44 all new all round) Cam (£29) and fixed the exhaust (Custard creams...).
Since I had the brakes done about 10 days ago the engine management light has been coming on. It appears once every trip to and from work (8 miles each way), and goes out after approx 1 minute.
Also the rattly exhaust has come back (Especially in reverse).
The car has served its purpose now (We bought it as a stop gap until our Scenic arrived) and therefore I want to sell it, but sell it straight.
I have noticed that the exhaust fumes are still there even when warm, but it is NOT using any oil or water.
My thought is either the exhaust is loose again or (Less likely) the brakes being replaced have caused an ABS sensor to become faulty?
Thanks in advance
Alex
Add pictures here
‚úĖ
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload
alcot33uk wrote:

Just to let you know it's now fixed, I got under the car and tightened the exhaust and hey presto! No more light! I saw on the exhaust down pipe that it was loose so 30 secs later and a nut.......
Add pictures here
‚úĖ
<% if( /^image/.test(type) ){ %>
<% } %>
<%-name%>
Add image file
Upload

Motorsforum.com is a website by car enthusiasts for car enthusiasts. It is not affiliated with any of the car or spare part manufacturers or car dealers discussed here. All logos and trade names are the property of their respective owners.